Overwatch'ın yeni kahramanı Echo oyuna giriş yaptı

Ersin Kılıç 15.04.2020 - 14:15
Mevcut duruma hızla adapte olabilen ve çarpışmalarda farklı roller üstlenebilen bu yapay zeka harikasıyla düşmanlarınızı tek tek dize getireceksiniz

Echo şu anda PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch platformlarında Overwatch için devrede! Ek beceri modüllerinizi açmaya ve yeni çok rollü robot kahramanımızı yönetmeye hazır mısınız?

Overwatch'ın yeni kahramanı Echo oyuna giriş yaptı

Yeni rekabetçi mod Açık Rekabetçi Sıra Arcade'e geliyor ve dört hafta kadar devam edecek. Bu mod, kahraman havuzları ve tek kahraman limiti de dahil olmak üzere standart dereceli kurallarını kullanıyor; ancak rol kısıtlamalarına veya rol sıralarına sahip değil.

ECHO - YETENEKLER

Üçlü Atış (Birincil Ateş)
- Echo, üçgen biçimindeki bir alana aynı anda üç atış yapar.
- Echo bir yapışkan bomba salvosu gönderir. Bombalar bir gecikmenin ardından infilak eder.
- Echo hızla ileri atılır. Ardından özgürce uçabilir.
- Echo birkaç saniye boyunca bir ışın göndererek canı yarısının altında olan hedeflere yüksek miktarda hasar verir.
- Echo hedef rakip kahramanı kopyalayarak onun yeteneklerini kazanır.
- Echo düştüğü esnada süzülebilir.

Yapışkan Bombalar (İkincil Ateş)

Uçuş (Shift)

Odaklı Işın (E)

Kopyala (Ulti)

Süzül (Pasif)

Echo kimdir?

Echo, Overwatch'ın ilk üyelerinden biri olan Singapurlu bilim insanı Dr. Mina Liao tarafından inşa edilmişti. Dr. Liao, organizasyona katılmadan önce robotik ve yapay zekâ alanlarının önde gelen uzmanlarından biri olarak görülüyordu.

Orijinal omnic tasarımlarını geliştirmek Dr. Liao'nun hayaliydi ve bu hayal Echo projesinin de temelini oluşturdu. Çevresine uyum sağlayabilen ve tıbbi destekten inşaata kadar pek çok farklı fonksiyonu öğrenebilecek şekilde programlanabilen; ancak bağımsız karar verme mekanizmaları önemli ölçüde sınırlı olan bir robot geliştirdi. Overwatch, Echo'yu ne sıklıkla ve nerede kullanacağına temkinli yaklaşıyordu. Tabii Liao, Echo'yu izleyerek öğrenebilen güçlü ve kapsamlı bir yapay zekâyla donatmıştı. Dolayısıyla konuşma şekli de dahil olmak üzere Liao'nun pek çok davranışı Echo tarafından benimsenmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2020 08:27
iyiymiş aga
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın yeni kahramanı Echo oyuna giriş yaptı
İlginizi Çekebilir