Overwatch'ın Yılbaşı etkinliği başladı!

Hürcan Köse 14.12.2016 - 09:20
Mei'nin sezonu geldi. Kaçın. Hemen.
Overwatch'ın beklenen yılbaşı etkinliği sonunda başladı! Birkaç gün öncesine kadar dedikoduları ve ortaya çıkan resimleri ile de gelişini belli eden etkinlik, Overwatch'a bir sürü yeni içerik getirdi. Tıpkı Cadılar Bayramı etkinliği gibi süreli maçlara ve karakter kostümlerine sahip olan bu etkinlikte Payload bile değişti!

Overwatch'ın Yılbaşı etkinliği başladı!
Peki Overwatch'ın Yılbaşı etkinliğinde ne gibi yenilikler var?

Öncelikle yepyeni bir Brawl var:
Mei'nin Kartopu Savaşı. İsminden de anlaşılacağı üzere bu Brawl'da çılgınlar gibi kartopu savaşlarına gireceğiz. Antarctica'da bulunan Ecopoint haritasında altı Mei'lik bir takıma karşı altı Mei'lik bir takımın daha bulunduğu bu modda herkesin elinde bir kartopu fırlatıcısı olacak ve bu silahın tek bir mermisi olabilecek. Tekrar doldurabilmek için haritada bulunan kar yığınlarına gitmeniz gerekecek. Maçı kazanmak için düşman takıma karşı üç raunt kazanmanız gerekiyor.

Haritalarda 'karlı' değişiklikler:
Tam da Blizzard'dan beklendiği üzere bazı haritalarda da yoğun kar yağışı mevcut. Hanamura ve King's Row haritaları Yılbaşı'na özel yepyeni karlı tasarımlarla donatıldı ve bu sayede de haritalara çok tatlı bir estetik kazandırıldı.

Overwatch'ın Yılbaşı etkinliği başladı!
Yepyeni karakter kostümleri: Tıpkı Cadılar Bayramı etkinliğinde olduğu gibi Yılbaşı etkinliğinde de karakterlerimiz için kazanabileceğimiz bir sürü yeni kostüm mevcut. Prosedürü biliyorsunuz. Bu kostümlere dilerseniz hazine kutularıyla ulaşabiliyor ya da dilerseniz direkt satın alabiliyorsunuz. Ancak aklınızda bulunsun, etkinlik sonrasında bu kostümlere erişmeniz mümkün olmayacak. Aldınız aldınız. Alamadınız, artık seneye. Yeni kostüm alan 12 karakter aşağıdaki gibidir:

- Pharah
- Lucio
- Mei
- Sombra
- Winston
- Torbjorn
- Reaper
- Tracer
- Zarya
- Roadhog
- Zenyatta
- McCree

Bunlara ek olarak yeni spreyler, yeni highlight girişleri, hareketler ve zafer pozları da oyuna eklendi. Kartopu Savaşı'nda görüşmek üzere!


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 14:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın Yılbaşı etkinliği başladı!
İlginizi Çekebilir