Overwatch'un Deathmatch modu yolda!

Furkan Güler 11.08.2017 - 15:58
Overwatch'un oyun modları zenginleşmeye devam ediyor.
Kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşan Overwatch'a neredeyse her geçen gün yeni bir güncelleme geliyor. Geride bıraktığımız günlerde yaz oyunlarını geri getiren Blizzard, yeni güncelleme ile birlikte Deathmatch modunu getireceğini açıkladı. Takımların olmayacağı bu modda herkes tek başına oynayacak. Takım tabanlı olan Deathmatch modunda ise tahmin edebileceğiniz gibi takımlara ayrılarak oynayacağız.

Klasik FPS oyunlarında gördüğümüz Deathmatch modunun aynısı olacağı söylenen yeni modu oynarken tek başımıza 20 kişiye öldürürsek birinci olabiliyoruz. Modun takımlı halinde ise 30 kişi öldüren takım birinci oluyor. Bu mod için tasarlanan Chateau Guillard isimli harita ise sadece Deatchmatch modunda aktif olacak.


Blizzard diğer haritalarını Deatch moduna uygun hale getirmek için bazı dengelemeler yapacağını da belirtiyor. Şimdilik PC'nin PTR sunucunda aktif olan bu hemen test edebilirsiniz. Şimdilik yeni modun ne zaman çıkacağı belli değil ancak oyuncular 1 - 2 hafta içerisinde yeni modun oyuna eklenmesini bekliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'un Deathmatch modu yolda!
İlginizi Çekebilir