Overwatch'un sakallı kahramanı Torbjorn bu sefer değişebilir

Furkan Güler 27.04.2018 - 01:36
Blizzard, en sonunda oyuncuların sesine kulak verdi.

Rekabetçi FPS oyunları arasında en çok oyuncuya ulaşan yapımlardan bir tanesi olan Overwatch'un sevilen şampiyonu Torbjorn, gelecek olan yeni güncellemeler ile birlikte değişebilir. Dereceli oyunlarda oynanma oranı düşen Torbjorn'ün bu kötü gidişatına al atan Blizzard, muhtemelen karakterin sahip olduğu yetenekleri değiştirecek. Savaş alanına akıllı bir silah koyan kahraman, bu silahları sayesinde oyunun defans tarafına büyük katkılar sağlayabiliyor.

Overwatch'un sakallı şampiyonu Torbjorn, değişim yolunda

Ancak eğer Torbjorn'ün gücü, dengeleme güncellemeleri sayesinde oyunun seviyesine çekilirse, bu değişim proje iptal olacak. Şu anda deneme aşamasında bulunan geliştiricilerin planı henüz belli değil. Oyunun tepe geliştiricilerinden olan Geoff Goodman, aynı çalışmanın Symmetra karakteri için de uygulanacağını söyledi. Zorluk açısından diğer karakterlere göre daha kolay bir oynanış dinamiği bulunan karakter, bakalım ne yönde değiştirilecek? 

Dengeleme kısmını oldukça güzel ele alan Blizzard, oyunun her bir sezonunda karakterlerin güçleri ile oynuyor. Ancak oyuna yeni kahraman getirme konusunda biraz yavaş olan geliştiriciler, bu tarz değişiklikler ile oyuncuları memnun etmeye çalışıyorlar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 10:01
Ana ya da el atsalar iyi olacak.
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 07:25
ana ya sadece survability abilityisi ekleser süper olur örnek geriye dogru takla filan kaçmak için yada ultisi kendisinide bufflasın filan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'un sevilen kahramanı baştan aşağı değişebilir
İlginizi Çekebilir