Overwatch'un sevilen karakteri Hots'a dahil oluyor

Furkan Güler 10.10.2017 - 12:00
Nexus'ta kimliği belirsiz intihar bombacıları türedi

MOBA dünyasının sevilen Blizzard oyunu olan Heroes of Storm'un kahraman yelpazesi günden güne büyümeye devam ediyor. Overwatch'un en çok tercih edilen karakteri Junkrat'in daha önceden Heroes of Storm'a geleceği söylenmişti. Şimdi ise karakterin tanıtım videosu oyunculara sunuldu. Videoya göre Junkrat, Overwatch'ta sahip olduğu tüm yeteneklerin aynısına Heroes of Storm'da da sahip olacak. Seken bombalar, ayı kapanı, mayın ve patlayan tekerlek gibi kullanması sevilen yetenekleri Nexus'ta kullanmak oldukça hoş olacaktır.

Junkrat artık Nexus'ta

Geride bıraktığımız aylarda köklü bir güncelleme ile oyunu baştan aşağı değiştiren Blizzard, hız kesmeden Overwatch karakterlerini Heroes of Storm'a dahil etmeye devam ediyor. Ancak oyuncular çoğunlukla oyuna Overwatch karakteri eklenmesinden biraz şikayetçi durumda. Muhtemelen Blizzard'ın en büyük topluluğa sahip olan oyunu Overwatch olduğundan, oyuna devamlı Overwatch karakteri eklemeyi sürdürecek.

Diğer bir yandan Junkrat'in oyuna gelişi ile karakterin Cadılar Bayramı kostümlerine de sahip olacağını belirtelim. Sona geldiğimizde Overwatch evreninin en büyük suçlularından bir tanesi olan Junkrat'in, Heroes of Storm'da neler yapabileceğini şimdiden merak ediyorum.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2017 18:52
oyunun oynanısı berbat item bile almak yok.Bol bol karakter var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2017 15:46
"sevilen"
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'un sevilen karakteri Hots'a dahil oluyor
İlginizi Çekebilir