Oxenfree'nin GOG versiyonunun kısa bir süre bedava olduğu açıklandı

Ersin Kılıç 20.12.2017 - 10:53
Bedava oyunlara bir yenisi daha eklendi

Oxenfree son dönemde bağımsız oyun tarafında adından söz ettiren yapımların başında geliyor. İlk olarak PC ve Xbox One için çıkan oyunun daha sonra PS4 sürümüyle de karşılaşmıştık. İşte hem atmosferi hem de hikayesiyle aldığı olumlu yorumlar ile dikkat çeken Oxenfree'nin kısa bir süreliğine bedava olduğu açıklandı.

Oxenfree GOG'da bedava oldu

Oyunun GOG versiyonu 21 Aralık, yani yarına kadar bedava olarak alınabilecek. Oyuna bedava olarak sahip olmak için tek yapmanız gereken ise GOG hesabınız ile sisteme girmek ve oyunu kütüphanenize eklemek. Oyunu bedava olarak almak istiyorsanız GOG sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Doğaüstü olayların yaşandığı Oxenfree'de Alex isimli bir karakteri yönetiyor ve Edwards Adası'nda yaşanan gizemli olayları açığa çıkarmaya çalışıyorduk. Oldukça farklı bir atmosfere sahip olan oyun özellikle hikayeyi değiştiren diyalog sistemi ile ön plana çıkmayı başarmıştı. Piksel-art tarzında oyunları seviyorsanız ve Oxenfree'yi daha önce oynamadıysanız bu sürümü deneyebilirsiniz. Oyunu daha fazla merak edenler ise sitemizde yer alan incelemesine göz atabilir. Aşağıdaki oynatıcıdan ise oyunun tanıtım videosuna bakabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2017 09:33
Oooo beleş. En sevdiğimden. MK sayesinde 1 oyunum daha oldu :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oxenfree kısa bir süreliğine bedava oldu
İlginizi Çekebilir