Oyun bilgisayarı konusunda kıyasıya kapışma ­ Desktop mu? Laptop mu?

Merlinin Kazanı 21.08.2015 - 16:25
Oyun bilgisayarı konusunda masa üstü bilgisayarları kenara iten Monster gaming laptoplar ile tanışma vakti geldi.
Oyun bilgisayarı denildiğinde akla her zaman masa üstü bilgisayar modelleri gelmiştir. Üstünperformansları, ısınma gibi sorunlarının olmaması ve yeniden toplama gibi özellikleri sayesinde her zaman laptopların bir adım önünde yer almışlardır. Bu konuda haklarını da yememek lazım. Piyasada bulunan laptoplar performans açısından masa üstü bilgisayarların yanına yaklaşamıyor, ısınma, kasma, donma bin bir türlü başa bela oluyorlardı. Masa üstü bilgisayarlar daha iyi performans sağlayıp oyundan tam anlamıyla haz alabilmenizi sağlıyordu. Geçmiş zaman eki kullanıyorum çünkü artık bu durum yavaş yavaş değişmeye başladı. Hem de öyle yabancı firmaların, milyarlarca lira dökerek almanız gereken ürünleriyle değil, bir Türk markası Monster'la.

Oyun bilgisayarı konusunda kıyasıya kapışma ­ Desktop mu? Laptop mu?

Masa Üstü Donanımlarda Dizüstü Oyun Bilgisayarı

Monster, oyun severlerin şikayetlerini dikkate alıp bu konuda elini taşın altına koydu. Oyun keyfi neden sadece masa üstü bilgisayarlara mahkum olmalı ki? Bu kadar gelişmiş teknolojiye ve üst düzey ürünlere sahipken neden bir yere çakılı kalarak oyun oynamalıyız? İşte Monster bu soruları cevapladı ve sizi tek bir yere hapseden masa üstü modellerden kurtarmak için kolları sıvadı. Piyasaya girdikleri günden bu yana sadece laptop üretimi yapan, masa üstü bilgisayarın üst düzey performansını taşınabilir bir hale getirmeyi amaçlayan Monster, ürettiği oyun bilgisayarı modelleri ile oyun severleri bu zahmetten kurtardı.

Masa üstünün en önemli özelliği ısınmıyor ve oyunlarda kasma, donma gibi istenmeyen durumlarla karşılaşılmıyor oluşuydu. Monster, geliştirdiği üst düzey modeller sayesinde bu sorunun önüne geçti. Gelişmiş ısıl soğutma sayesinde yeni nesil oyunlarda ve güçlü grafik gerektiren uygulamalarda artık bilgisayarınızdan alevler çıkmayacak. Artık en hararetli anlarda bile ateşi hissetmeyecek, profesyonel bir oyun oynama keyfine sahip olabileceksiniz.

Oyun bilgisayarı konusunda kıyasıya kapışma ­ Desktop mu? Laptop mu?
Gelişmiş Performansı Yanınızda Taşıyın

Laptopların diğer sorunu neydi peki? Performans. Monster geliştirdiği gaming laptop modelleri ile bu sorunu da fazlasıyla çözmüş durumda. Kullandıkları yeni nesil işletim sistemleri, geliştirilmiş ve güçlendirilmiş ekran kartları ve benzersiz bellek imkanları ile dizüstü bilgisayarınızda performansı doruklarda yaşayabileceksiniz. Çoğu masa üstü bilgisayarda bile bulamayacağınız üstün donanımlar sayesinde oyun oynama keyfini dilediğiniz yere götürebileceksiniz. Bakın onu unuttuk. Masa üstü bilgisayarlar sizi hapsederken, Monster oyun laptopları dilediğiniz yerde üstün performansla oyun oynamanıza imkan sunuyor.


Toplama Laptop Olur mu Demeyin, Olur

Gelelim son ve eşsiz özelliğe. Masa üstü bilgisayarın dizüstüne sürekli üstünlük kurduğu bir konu vardı, toplama yapabilme imkanı. Monster, geliştirdiği teknoloji ile artık kendi canavarınızı toplamanıza imkan sağlıyor. Firmanın stokları içerisinde bulunan (ki bu stoklar epey geniştir, emin olun) ürünleri dilediğiniz gibi seçerek toplama bir laptop yapabiliyorsunuz. Dilediğiniz Ram seçeneğinde, istediğiniz ekran kartına sahip efsane bir canavara sahip olmak için tek yapmanız gereken Monster oyun bilgisayarı seçeneklerine bir göz atmanız.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2015 00:04
Laptop nami diyer diz üstü bilgisayarı adındanda anlaşılacağı üzere oyun pc si deildir.Laptop un oyun pc si olarak gösterilmesi tamamen ticari çıkar amaçlıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2015 14:14
artık mobile doğru ibre kaymaya başladı eskiden çok uçuk fark vardı ama 9 serisiyle geforce deskoptu %80 oranında yakaladı 2-3 sene sonra artık neredeyse hiç fark kalmayacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vernig
Vernig 22.08.2015 10:06
Tamam güzelde 4000 TL lik toplama masaüstü performans konusunda farkla geçiyor. Ama taşıyamıyorsun sıkıntı orada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun bilgisayarı konusunda kıyasıya kapışma ­ Desktop mu? Laptop mu?
İlginizi Çekebilir