Oyun dünyasının yeni konsolu olan Atari VCS kaç para olacak?

Furkan Güler 21.03.2018 - 10:26
Ayrıca konsolun çıkacağı dönem de belli oldu.

Günümüz zamanından yıllar önce video oyun sektörüne yön veren Atari, yeni konsolunu piyasaya sürmek için sabırsızlanıyor. Geride bıraktığımız sene geleceği duyurulan ve adı Atari Box olarak anılan konsol, dün Atari VCS adı ile resmiyet kazanmıştı. Konsol hakkında pek fazla bilgi vermeyen yetkililer, bu sefer konsolun neler yapabileceğinin yanında çıkış dönemini ve fiyatını da açıkladılar. Belirtilen bilgilere göre Atari'nin yeni konsolu eğer bir erteleme olmazsa 2018 yılının bahar aylarında piyasada olacak. Konsolun fiyatının ise 250 dolar ile 300 dolar arasında olabileceği açıklandı.

Atari VCS kaç para olacak?

Konsolda hangi oyunların bulunacağı şimdilik belli değil ancak tahminlere göre konsol Linux işletim sistemi ile çalışacağı için, genel olarak oynanan tüm PC oyunlarını konsolda görebileceğiz. Herhangi bir firma ile anlaşma sağlamayan Atari yöneticileri, Atari VCS'nin oturma odasına uygun olduğu ve internette gezme, müzik dinleme gibi eylemleri rahat bir şekilde yapabileceğimi belirtiyorlar. Şahsen sırf bu özellikleri kullanmak için kimin konsol alacağını merak ediyoruz. Hali hazırda bunları akıllı telefonumuzdan yapabiliyorken, bunun için konsol almak oldukça ilginç.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2018 14:12
Artık başka bi boyuta geçiceğmiz muhakkak ps5 ve Xbox yeni donanım güçlü performans olacak...ve 4K 8k oyalamacaları değilde Real Life görüntü sunacak ve oyun devri kapanacak çünkü grafikler devrim yaşatacak oyun kelimesi hafif kalacak bu yüzden gerçekçiliğe hazır olun 2020 büyük gün
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun dünyasının yeni konsolu olan Atari VCS kaç para olacak?
İlginizi Çekebilir