1/5

Oyun keyfinizi arttırın

Merlinin Kazanı 7.10.2015 - 11:31
Oyuncular için yeni oyun dönemi tavsiyeleri
Şimdi okullar açıldı. Okula dönüş aynı zamanda bir oyuncu için oyun dönemine de giriş anlamına geliyor. Ama siz yokken de bu yaz harika oyunlar birbiri ardına piyasaya çıktı. Peki, her şey burada bitti mi? Elbette hayır, çünkü önümdeki Kasım ve Aralık ayını da kapsayan süreç tam bir oyun karnavalı yaşatacak.

Biz de sizlerin oyun deneyimini arttıracak birkaç harika ürün tavsiyesiyle karşınızdayız.

Logitech G910 Orion Spark

Oyuncu ekipmanları denilince akla gelen ilk üç ürün hep bellidir: Klavye, fare, kulaklık. Bir PC oyuncusunun öncelikli olarak dikkat ettiği ürünler kesinlikle bunlardır. İşte Logitech G910 Orion Spark Mekanik Klavye, Logitech'in 2015'te piyasaya sunduğu gerçek bir amiral gemisi.

Orion Spark mekanik bir klavye ama mekanik bir klavye olduğunu neredeyse hissettirmiyor. Hem mekanik klavyeye özgü o doygunluğu veriyor, hem de rahatsız edici sesler çıkartmıyor. Mantıklı düşünürsek, G910'un oyuncu klavyesi olmasının yanı sıra, günlük kullanımda da böylesine başarılı olması birçok kişi için büyük bir artı.

Oyun keyfinizi arttırın
Eh, haliyle bir kullanıcı bu sınıfa ait bir ürünü satın aldığında onu uzun yıllar boyu kullanmak isteyecektir. Bu yüzden sahip olacağı ürünün, dayanıklılığı ve ona sunduğu kişiselleştirme seçeneklerinin en üst noktada olması gerekiyor. G910'un bu konuda söyleyeceği güzel şeyler var.
 
Yeni Romer-G mekanik anahtarı sayesinde G910, Logitech'in bugüne kadar ürettiği en hızlı mekanik klavye. Romer-G ile %25'e kadar daha hızlı sonuç alınabiliyor. %25 önemli bir fark gibi görünse de günlük kullanımda bunu kolayca anlayamıyorsunuz. Saniyenin bilmem kaçta biri gibi oranlardan bahsettiğimiz için anlayamamamız son derece doğal. Klavyenin sessiz olduğunu zaten söylemiştim, ya klavyenin ömrü? Logitech'in 910 Orion Spark Mekanik Klavyesi'nin tuşları 70 milyon basım ömrüne sahip. 70 milyon tuş basım ömrü, G910'u yıllarca rahat rahat kullanabilirsiniz demek oluyor.

Oyun keyfinizi arttırın
Logitech’in ürettiği en iyi klavyelerden biri olan G910 Orion Spark, inanılmaz kalitesi, oyuncuya hitap eden şık görselliği ve tepki hızıyla her oyuncunun sahip olmak isteyeceği bir ürün.