Oyun sektöründe staj yapmak isteyenlere müjde!

Furkan Sakoğlu 10.03.2015 - 09:13
Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği (DOGED) Bünyesindeki Geliştirici Portalı üzerinden şirketlerin staj ilanlarına ulaşmak artık çok kolay.
Oyun geliştirme sektöründe yer almaya gönüllü veya henüz kararını verememiş olan, sektörde neler olup bitiyor öğrenmek isteyen öğrenciler için staj başvuru dönemi başladı!

Türkiye’nin önde gelen oyun geliştirici şirketlerinin üyeleri arasında bulunduğu Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’nin (DOGED) geçtiğimiz haftalarda yayına aldığı Geliştirici Portalı’nda derneğimize üye olan ya da olmayan şirketlerin staj ilanlarına ulaşabilir, size uygun olduğunu düşündüğünüz ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

 DOGED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Şahin konuyla ilgili, "Üniversite öğrencilerinin staj dönemlerinin yaklaştığı bu günlerde sıkça staj başvuruları alıyoruz. Şu an ekiplerimizde yer alan bir çok arkadaşımızın ilk etapta aramıza staj amaçlı katıldıkları ve daha sonra bizimle çalışmaya devam ettikleri düşünüldüğünde stajların ne kadar önemli oldukları ortaya çıkıyor. Staj başvurusu yapan arkadaşlarımızın bu anlamda yaşadıkları problemleri en aza indirgemek için Geliştirici Portalımızda staj ilanlarına özel bir bölüm oluşturduk." şeklinde konuştu.

 Staj ilanlarına şuradan ulaşmak mümkün. Başvurunuzu portalda geliştirici profilinizi oluşturarak veya LinkedIn profiliniz aracılığıyla doğrudan gerçekleştirebilirsiniz.

-Basın Bülteni

Oyun sektöründe staj yapmak isteyenlere müjde!
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2017 18:20
2017 icinde gecerlimi yazda staj yapmak istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun sektöründe staj yapmak isteyenlere müjde!
İlginizi Çekebilir