Oyun sektöründe staj yapmak isteyenlere mükemmel fırsat!

Furkan Güler 21.03.2019 - 16:45
ODTÜ Teknokent, oyun sektörüne hevesli gençler arıyor!

Eskiye nazaran artık video oyun sektörüne daha büyük katkılar yapan ülkemizde, gün geçtikçe yatırımlar büyüyor. Bağımsız stüdyolarla pc ve mobil platforma geliştirilen oyunlardan çoğu dünya pazarında adından söz ettirebiliyor. Şimdi ise video oyun geliştirmeye merak salan ancak nereden başlayacağını bir türlü bilmeyen gençler için ODTÜ Teknokent'te yeni bir staj imkanı doğdu!

ODTÜ Teknokent'te oyun sektörüne hevesli gençler için staj imkanı

Oyun sektöründe staj yapmak isteyenlere mükemmel fırsat!

ODTÜ Atom bünyesinde gerçekleştirilecek staj programı sayesinde oyun geliştirmenin hangi koluna kendini yakın hissediyorsanız, o tarafa yönelebilirsiniz. 12 Nisan 2019 tarihine kadar başvurabileceğiniz staj programı, yazın düzenlenecek.

Mobil platformlar haricinde konsol ve PC platformunda boy gösteren Mount and Blade serisiyle dünya arenasında yarışan Türkiye, oyun geliştirme konusunda sizin için doğru adres olacaktır. Belki de ilerde bir gün, başladığınız bu macera sizi Blizzard, Activision, EA Games veya Nintendo gibi devlerin arasına bile sokabilir. Eğer staja başvurmak istiyorsanız, atom@odtuteknokent.com.tr adresine CV'nizi gönderebilirsiniz.

Tüm CV'lerin dikkate alınacağı başvuru sürecinde, oyun sektörüne hevesli herkese bol şans ve kolaylıklar dileriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun sektöründe staj yapmak isteyenlere mükemmel fırsat!
İlginizi Çekebilir