Oyun tutkunlarının yeni yıl hediyesi ASUS'ta!

Furkan Güler 19.12.2018 - 11:20
Asus'tan Fortnite ve Call of Duty hayranları için güzel hamle.

Oyun dünyasını kasıp kavuran, başta FPS tutkunları olmak üzere tüm oyun severlerin vazgeçilmezi haline gelen Call of Duty: Black Ops 4 ve Fortnite, ASUS Gaming ve ROG dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda güzel bir deneyim sunuyor. ASUS, yeni bilgisayar sahiplerine keyifle oynayacakları bu iki oyunu özel kampanyalarla hediye ediyor.

CoD'un elit timi şimdi sizin kontrolünüzde!

Yılın en çok beğenilen PC oyunlarından Call of Duty: Black Ops 4, ASUS Gaming dizüstü bilgisayar, ROG dizüstü veya masaüstü bilgisayar satın alanlara hediye olarak veriliyor. 30 Nisan 2019 tarihine kadar geçerli olan bu özel kampanyada, ASUS web sitesinde belirtilen dizüstü veya masaüstü bilgisayarlardan birini satın alanlar, Call of Duty: Black Ops 4 Standart Edition PC sürümüne ücretsiz sahip oluyor.

Ayakta kalan son kişi siz olun

Çok oyunculu rekabeti kesintisiz bir eğlenceye dönüştüren Fortnite deneyimi de GeForce GTX 1060, 1070 veya 1070Ti ekran kartına sahip ASUS dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda zirveye çıkıyor. Üstelik 29 Ocak 2019 tarihine kadar uyumlu bir ASUS bilgisayar alanlar, 45 dolar değerindeki Fortnite "2000 V-Papel" ve erkek Fortnite Counterattack setine sahip oluyor. Fortnite paketinin içinde 2000 V-Papel'in yanı sıra nadir bulunan "Reflex" Kıyafeti, "Pivot" Paraşüt, "Angular Axe" Kazma ve "Response Unit" Sırt Aksesuarı bulunuyor.

-Basın bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun tutkunlarının yeni yıl hediyesi ASUS'ta!
İlginizi Çekebilir