Oyuncular Black Desert Online'ın Battle Royale modunu sevdi

Furkan Güler 23.01.2019 - 17:31
Gölgeler Arenası oldukça zevkli.

16 Ocak’ta kapılarını açan Gölgeler Arenası, maceracılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Heyecan verici savaşlara sahne olan Gölgeler Arenası’nın yanı sıra Black Desert, birçok etkinlikle maceracılarına eğlenceli bir oyun deneyimi sunmaya devam ediyor. Gölgeler Arenası Kutlamaları Devam Ediyor! Gölgeler Arenası’nın çıkışını kutlamak için Black Desert Türkiye ve MENA sunucusunda, 19 Ocak tarihinde başlayan “GM’i Yakala Altın Çanı Çal” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. 27 Ocak tarihine kadar her hafta sonu saat 16.30’da yapılmaya devam edilecek etkinlikte, GM’i alt eden maceracılar Altın Çan güçlendirmeleriyle ödüllendiriliyor.

Black Desert Online'ın Battle Royale modu oldukça sevildi

Ayrıca 21-25 Ocak tarihleri arasında Gölgeler Arenası’na her gün giriş yapan maceracılar, onları bekleyen GM’lere karşı görevlerini tamamlayarak Değerli Paket ve Lauren Ailesi Hediye Kutusu ödüllerini kazanabilecekler. Gölgeler Arenası etkinliklerine ek olarak 16 Ocak - 30 Ocak tarihleri arasında çekmiş olduğunuz Gölgeler Arenası içerikli videoyu Youtube, Instagram, Facebook gibi sosyal mecralarda herkese açık olarak paylaşıp, Black Desert resmi sitesinde Gölgeler Arenası başlığıyla  “Topluluk Görsel/Video” bölümüne ekleyebilir, pek çok özel ödüle kavuşma şansı yakalayabilirsiniz.

Yeni Maceralar ve Maceracılar İçin Black Desert İndirimleri Yolda! Black Desert evreni oldukça geniş ve kapsamlı bir evren. Gölgeler Arenası, bu geniş evrene girmek ve oyunu öğrenmek için yeterli zamanı bulamayan oyuncular için büyük bir fırsat niteliğinde. Gölgeler Arenası’nda maceracılar Gölgeler Arenası’na kara bir ruh olarak giriş yaparak, haritada kendilerine uygun bir beden buluyorlar. Daha sonra etraftaki kutuları açıp canavarları öldürerek karakterlerini güçlendiren maceracılar, en son hayatta kalan olmak için  kıyasıya mücadele ediyorlar. 7 günlük deneme sürümü ile Black Desert evrenine giriş yapabilir ya da Black Desert indirimlerinden yararlanarak bu eşsiz oyun deneyimine sahip olabilirsiniz. Black Desert resmi web sitesinde; 30 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında yüzde 50 indirim, 4 Şubat – 11 Şubat tarihleri arasında ise Steam üzerinde gerçekleşecek yüzde 50 indirim ile Black Desert evrenine giriş yapabilirsiniz.

-Basın bülteni



Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 21:23
Saçma sapan bir reklam. Mena oyuncusu son bir ayda oyunu bıraktı. Oyunun heryerinde bug var. Başlayacak olanlar şu yazıya inanıp para vermesin, hem parasına hem de zamanına yazık.
Bug Desert pişmanlıktır.
Makale doldurmak için yazılmış ya da reklam amaçlı. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2019 18:57
hahah siz hala oynuyonuzmu bu mena denen test serverini bdo pismanliktir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2019 11:14
Xbox surumu turkce mi olacak bunun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2019 10:31
Kim sevmis bizde görebilsek oyuncular olarak keşke ?? adamlar arenada hilenin dibine vurdular ban filan yemediler yetkililer gram müdahale etmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2019 06:55
Sevmedik admin sadece para verdiği için giriyoruz yoksa hileden geçilmiyor beş para etmez mod
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncular Black Desert Online'ın Battle Royale modunu sevdi
İlginizi Çekebilir