Oyuncular, FarCry 5 iptal edilsin diye imza kampanyası başlattılar

Onur Güner 31.05.2017 - 19:32
Kötü karakterler, İslam dini temelleriyle olsunmuş(!)
Dijital imza platformu olan Change.org üzerinden bildiğiniz birçok konuda imza kampanyası düzenlenmiş ve bunlardan bazıları da ciddi anlamda işe yaramıştı. İnsanların eleştirdikleri konular hakkında imza kampanyası başlattığı platform, büyük şirketlerin de takibi altında. Hâl böyle olunca oyuncular da seslerini çıkartabilmek adına bazı durumlarda Change.org'u kullanabiliyorlar. Bu oyunculardan bazıları ise bu platformu Ubisoft firmasının yeni çıkaracağı FarCry 5 için kullandılar. Zira artık Ubisoft'un aynı serileri devam ettirmesinden bunalan bazı oyuncular, Ubisoft'un FarCry 5'i iptal etmesini istediler. Gamers United adlı bir hesap tarafından paylaşılan kampanyada oyuncular, şirketin oyunun senaryosunu tamamen değiştirmesini söylüyorlar. Oyunculara göre şirket, Hristiyan kötü karakterlerin sadece beyazlardan değil, maskeli ve Latin siyahi karakterlerin de olması gerektiğini savunuyorlar.

Oyuncular, FarCry 5 iptal edilsin diye imza kampanyası başlattılar
Oyunun tamamen Amerika'ya hakaret içerdiğini belirten oyuncular, oyun içerisinde yer alan kötü karakterlerin temellerinin de İslam veya şehir içindeki çete oluşumlarının temelleriyle oluşmasını savunuyorlar. Yani kendilerine hakaret olarak algıladıkları senaryoyu, barış ve hoşgörü dini olan gerçek İslam dinine yıkmak istemeleri de gerçekten ilginç. Zira kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi sizin de başkalarına yapmamanız gerekir. Bakalım Ubisoft bu olaya nasıl bir cevap verecek, bekleyip göreceğiz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unutmadan, kampanyanın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 62
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Opresus
Opresus 9.06.2017 11:18
Merlin o toplara hiç girme.birkaç başlıktır takip ediyorum.siteyi savaş alanına çevriyorsunuz.

gereksiz bir konu.gereksiz bir tartışma.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2017 20:34
Hoşgörü ve barış?Onları desteklemiyorum ama inanmayanların ölümünü emreden,kadınları erkeğin tarlası olarak gören hiçbir ideoloji ''hoşgörü ve barış'' altında toplanamaz -ki ironik bir yaklaşımdan öteye de geçemez.
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2017 17:34
Tevbe 29,5 okuyun sonra konuşun!Sana yüz tane ayet daha yazarım.Arap bedevisi!
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2017 06:56
ya anasını satayım işinize gelmeyen her noktada "doğru düzgün araştır". kendi araştırmanızın doğru olduğunu nerden çıkardınız hele? aptal herifler sizi.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2017 12:13
Kadının toprak olması hususu evrensel bir sembolizm'dir. Tarih boyunca yer yüzü dişi (Gaia), onu sürüp aşılayan ise gökyüzü olarak sembolize edilir. Kuran'da insanların bu temel sembolizmine atıfta bulunulmuştur. Kadın topraktır, erkek ise onu süren. Cahillikten kurtulun biraz artık.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2017 09:55
Dayatılan İslam yerine gerçek İslamı anlayabilsen zaten bu cümleleri kurmaya vicdanın el vermezdi
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2017 00:05
evet hoşgörü dininin başkenti arabistana ve yavru arap emiliklerine bakıyoruz aldığı mülteci, sayısı 0,
bir de avrupaya bakıyoruz,
sonra yıllardır taşlanıp öldürülemeyen şeytanı taşlamak için tekrardan taş satıyoruz böylece arap kapitalim çarkı çalışıp müslüman türkün parası arabın cebine giriyor.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2017 17:38
ZAVALLI Az ilim insanı kafir eder diye boşuna dememişler. Kibirinden arın ve islamı doğru düzgün araştır
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 18:31
Daha islamı bilmiyorsun kafana göre sallıyorsun birşeyler işte.Tüm dinlere saygılı , tüm peygamberleri kabul eden tek din islamdır.Diğer dinlerde bu hoşgörüyü göremezsin. Bize Allah yeter yabancıların yada sizin islamofobiniz vız gelir bize.Allah kalbini ıslah etsin ne diyim...
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 11:27
inanmayanların ölümünü emreden mi? yavrum sen hangi kitabı okudun? dinde zorlama yoktur islami bir ifadedir. kadın tarladır berekettir, ne ekersen onu biçersin, istanbulda bir tarla ne kadar haberin var mı? mal olarak düşünme değer ve önem olarak düşün. düşünme işlerini beynine bırak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2017 00:17
ne yani ıraka abd girdi ıraklılarda savaştı diye islam vahşilik dinimi oluyor türkiyeye girseler bizde savaşırız evet bu vahşilikse islam vahşet dinidir
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2017 14:16
doğru diyosun ıraka girilmeden önce müslümanlar kimsenin kılına dokunmamıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2017 04:21
Haberdeki islam propagandasının kaldırılmasını talep ediyorum.Bu tip din konularının merlinin kazanında subjektif olarak dile getirilip tartışmalar yaratması kötü.Ayrıca petition'da daha gerçekçi bir tavsiye olarak amerika'da artan müslüman çetelerden bahsedilmiş, yani yazarın çeviri hatası var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2017 12:53
bu bir oyun ciddiye alınmaması gerekiyor ama eleştirilere hak veriyorum.kötü karakter hristiyan değil de müslüman olsa yer yerinden oynardı ubisoft tehdit alırdı bombalamaya kadar giderdi iş.ama hristiyan olunca anca imza kampanyası düzenleniyor.fark burada.sonra islam hoşgörü dini.he yavrum he...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncular, FarCry 5 iptal edilsin diye imza kampanyası başlattılar
İlginizi Çekebilir