Oyuncular için özel olarak geliştirilen Netis router

Merlinin Kazanı 17.03.2015 - 15:29
Netis WF2631 yönlendirici, tamamen online oyun için tasarlandı
DataStar, Netis’in online oyun için özel geliştirilen yönlendiricisini (router) satışa sundu. Netis WF2631, oyun performansını artıran özelliklerle donatılmış, güçlü bir ürün.

Netis’in Türkiye distribütörü DataStar, Netis ürün portföyünü sürekli genişletiyor. Son olarak ağ ürünleri ve çözümleri üreticisi olan Netis’in online oyun severler için özel geliştirdiği yönlendiricisini (router) satışa sundu.

Oyuncular için özel olarak geliştirilen Netis router
Netis WF2631 model yönlendirici, tamamen online oyun için tasarlanmış, özel bir ürün. ‘Gaming Router’ kategorisindeki ürün, oyun performansını artıracak özelliklerle donatılmış. Beacon serisi kablosuz yönlendirici olan Netis WF2631, 300Mbps kablosuz hıza sahip. 5dBi yüksek kazançlı antenleri farklı yönlere dönebiliyor ve kapsama alanı konusunda da kullanıcıyı memnun ediyor. Daha geniş ve güçlü kablosuz ağ sinyali yayan yönlendirici, siyah alt ve üst ana gövdeyi çevreleyen kırmızı renkli kasa tasarımı ile de oyunseverlerin beğenisini kazanacak şıklıkta bir ürün.

Kullanıcı oyun oynamaya başladığında otomatik olarak Oyun Modu’na geçiş yapabilen yönlendirici, ayrıca kullanıcıların favori oyunları sisteme eklemesini ve kendi oyun kütüphanesini oluşturmasını sağlıyor. Oyun Kütüphanesi’nden oyun oynarken otomatik olarak QoS’u etkin hale getiren cihaz, bu sayede oyun performansını yükseltiyor. Oyun sırasında port önceliği veren ürün, bağlantı hızını artırıyor ve oyun performansı da yükseliyor. QoS sayesinde oyun sırasında bant genişliği otomatik olarak yüzde 80 artıyor ve çok daha hızlı ve dalgalanmalar olmadan oyun keyfi yaşanıyor.

Oyuncular için özel olarak geliştirilen Netis router
Aynı zamanda çok işlevli bir yönlendirici olan WF2631, erişim noktası (access point-AP), WDS, AP+WDS, Client (istemci) ve tekrarlayıcı (repeter) modlarına sahip. Tüm Netis ürünleri gibi çok basit kurulup kullanılan WF2631, WPS düğmesine basarak güvenli ve geniş bir ağ elde edilmesini sağlıyor.

Netis’in oyun router’ı WF2631, Türkiye’de 49,99 USD + KDV fiyatla satışa sunuluyor.

-Basın Bülteni

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2016 18:42
Netis in herhangi birşeyini satın alana "keriz" derim ben...
Siz, siz olun bu sahtekar firmadan uzak durun !!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncular için özel olarak geliştirilen Netis router
İlginizi Çekebilir