Oyuncular Modern Warfare 3'ü Yerden Yere Vuruyorlar

Tunay Şahin 13.11.2023 - 16:40
Kısa senaryosu ve eksiklikleri nedeniyle hayal kırıklığı yaratan Call of Duty: Modern Warfare 3, oyuncular ve eleştirmenler tarafından olumsuz eleştirilerle karşılanıyor.

Dünya çapında bir fenomen haline gelen Call of Duty serisinin bir parçası olan "Call of Duty: Modern Warfare 3", hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından olumsuz yorumlarla karşılanıyor. Oyunun kısa senaryosu ve eksiklikleri, birçok oyuncu tarafından eleştiriliyor.

CoD: MW3 Çok Fazla Olumsu Eleştiri Alıyor

Oyun, Türkiye'de olduğu gibi dünyada da oyuncular arasında da büyük bir hayal kırıklığı yaratmış gibi görünüyor. İnceleme sitelerinde deperformansı düşük olan "Call of Duty: Modern Warfare 3", oyuncular tarafından Metacritic'e sıfır yıldızlı yorumlarla dolup taşmış durumda.

Oyunun hayranları, kısa senaryosundan ve oyunun yetersizliğinden dolayı hayal kırıklığına uğradıklarını ifade ediyor. Kimileri, oyunun Modern Warfare 2'den pek farklı olmadığını ve neredeyse bir DLC gibi sunulduğunu iddia ediyorlar. Çok oyunculu modun olumlu karşılandığı görülse de, bu yetersiz hikayeyi telafi etmeye yetmiyor gibi görünüyor.

CoD: MW3 Çok Fazla Olumsu Eleştiri Alıyor

İlginizi Çekebilir: Call of Duty Modern Warfare III İnceleme

Bu yazının yazıldığı sırada, PS5 sürümü oyuncular tarafından 10 üzerinden 1,5 olarak değerlendirilmiş durumdaydı. Oyunun hikayesi en büyük endişe kaynağı olsa da, bazı oyuncuların üç saat gibi kısa bir sürede oyunu tamamladıklarını, bazılarının da hatalar ve performans sorunları yaşandığı belirtiliyor.

Oyun, basın kurluşları tarafından da olumlu karşılanmadı. Metacritic'te 100 üzerinden sadece 50 puan almış durumda.

Bir oyuncu yorumunda, "MW3 tam anlamıyla ölene kadar sağılmış bir ineğin vücut bulmuş hali. Bir CoD oyununu almak için başlıca nedenim olan senaryo inanılmaz derecede kısa, olay örgüsü boşluklarıyla dolu ve ıslak bir battaniye kadar heyecan vericiydi" şeklinde yorum yapmış.

Bir başkası ise, "Paramı geri almak için gerçekten mücadele etmeliyim, Ne büyük bir hayal kırıklığı, berbat bir DLC için tam fiyat. Görevler zayıf ve CoD seferlerinden alışık olduklarımızla aynı seviyede değil" demiş.

Sledgehammer Games'in Modern Warfare 3'ü geliştirdiği ve sonrasında Call of Duty: Vanguard gibi bir oyunu sadece bir yıl sonra çıkardığı göz önüne alındığında, bu eleştiriler daha anlamlı hale geliyor. Ancak geliştirici, Modern Warfare 3'ün aceleye getirildiği ve sıkışık koşullar altında yapıldığı haberlerini reddediyor. Bu açıklamaya rağmen, oyunun performansı ve oyuncu geri bildirimleri göz önüne alındığında, "Call of Duty: Modern Warfare 3"ün serinin bir parçası olarak olumsuz bir ün kazandığı söylenebilir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2023 10:07
Oyunun online kısmı güzel sadece
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2023 23:05
adamlar resmen her yıl COD alan online kazları yolmak için oyun çıkarmışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2023 02:56
Doğru düzgün bir zomibes modu göremiyoruz yıllardır. Zombies diye girdiğimiz oyunda paralı asker botlarla oynamak zorunda kalıyoruz birde saçma sapan loot peşinde koşuyoruz harştada. Eski level base modu istiyor herkes ama bunlar inatla saçmalamaya devam ediyor.
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2023 20:58
Bu oyun zombi modu ya da online kısmı yüzünden mi bu kadar eleştiriliyor sanıyorsun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncular Modern Warfare 3'ü Yerden Yere Vuruyorlar
İlginizi Çekebilir