Oyuncular Yaratıcılıklarını Konuşturuyor, Monsterlar Canlanıyor

Furkan Sakoğlu 1.02.2017 - 15:09
Monster, “Monsterlar Canlanıyor” adını verdiği yarışma ile hayal gücünün sınırlarını zorlayacak tasarımları seçecek.

Oyuncular Yaratıcılıklarını Konuşturuyor, Monsterlar Canlanıyor


Türkiye’de oyuncu bilgisayar denildiğinde hem tasarımıyla hem de dahili donanım bileşenleriyle daima ilk sıralarda yer alan Monster, “Monsterlar Canlanıyor” adını verdiği yarışma ile hayal gücünün sınırlarını zorlayacak tasarımları seçecek.


Oyun Dünyana Renk Katacak Hediyeler!


3 Şubat 2017 tarihinde Gaming İstanbul 2017 Dijital Eğlence ve Oyun Fuar’ında, Monster Notebook’un teknoloji sponsorluğunu üstlendiği ve çeşitli turnuvaların gerçekleştirildiği Gamecell Hive ana sahnesinde, kazananlar açıklanacak. Peki, kazanırsan ödülün ne olacak? Eğer birinci olursan, Monster’ın, Skylake işlemcili en güçlü modellerinden Monster Abra A5 V8.1.2 15.6" Oyun Bilgisayarını evine götüreceksin. İkinci olursan FIFA 17’ye, üçüncü olursan Overwatch’a sahip olacaksın. Birbirinden güzel hediyelerin yanı sıra tüm bu süreç içerisinde yaşayacağın eğlence dolu anları, videoyla ölümsüz hale getirip yüz binlerce kişiyle paylaşman bile, sana bambaşka bir deneyim yaşatacak.


Oyuncular Yaratıcılıklarını Konuşturuyor, Monsterlar Canlanıyor

Etiketi Unutma: #monsterlarcanlanıyor


Yarışmaya katılmak için yapman gereken çok basit; oyun blokları, oyun hamuru, toprak, karton ya da farklı materyaller kullanarak hayalindeki Monster bilgisayarı tasarımını yapmalısın. Monster’ın benimsediği yırtıcı çizgileri, kendi hayal gücünle bir araya getirerek benzersiz tasarımlara hayat vermen gayet kolay. Ancak dikkat etmen gereken nokta, herhangi bir profesyonelden yardım almamalı ve hayalindeki bilgisayarı, 3D Printer gibi aygıtlar aracılığıyla oluşturmamalısın. Olur da profesyonel olmayan birilerinden yardım alırsan, videoda onların da görünmesi lazım. Ardından, hazırladığın videoyu #monsterlarcanlanıyor etiketiyle Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden, herkese açık olacak şekilde paylaşmalısın. 30.01.2017 tarihi, saat 17.00’a kadar sürecek olan yarışmadaki en iyi tasarım, Monster jürisi tarafından seçilecek.


Şimdi Kolları Sıvama Vakti


Oyun dünyasında sayısız rakibin olduğu gibi artık bu yarışmada da birçok rakibin var. İster oyun hamurlarıyla kendi fantastik tasarımlarını yap, istersen karton kullanarak Monster’ın yırtıcı çizgilerini yansıtan bilgisayarlara imza at. Ne de olsa yarışmanın kazananlarından biri olursan, yenil oyunları dize getirebilecek donanım özelliklerine sahip, son derece başarılı oyun bilgisayarlarından Monster Abra A5 V8.1.2 15.6" Oyun Bilgisayarı senin olabilir. Birinci olamazsan üzülmene gerek yok; FIFA 17 kazanıp sahaların tozunu attırabilir, Overwatch ile o kapışma senin, bu kapışma benim diyerek nefes nefese mücadelelere girebilirsin.


Şimdi kollarını sıva, yüksek sesle “Monsterlar Canlanıyor!” diye haykır ve hayalindeki Monster bilgisayarı yapmaya başla. İçimden bir ses senin kazanacağını söylüyor.



Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
exel10
exel10 2.02.2017 15:34
Neden yarışma bittikten sonra haber yaptınız ki sayın Merlin'in Kazanı Bey
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mr.Patlıcan
Mr.Patlıcan 2.02.2017 00:45
Çok geç atılmış 2 gün geçmiş. Neden vaktinde bilgi verilmedi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2017 23:00
3üncü olan çocugun hakkını yediler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncular Yaratıcılıklarını Konuşturuyor, Monsterlar Canlanıyor
İlginizi Çekebilir