Oyundaki son karakter ve bütün yenilikler

Murat Halilbeyoğlu 4.06.2013 - 15:33
Rio'yu sevdiyseniz bu oyuna bayılacaksınız
Gameloft'un Gangstar serisindeki yeni oyunu Vegas için karakter tanıtımlarında sona geldik. Oyunun tanıtacağımız son karakteri Winston Goodman. Ayrıca bu yazımızda sizlere Gangstar Rio ile Gangstar Vegas arasındaki farkları da sunacağız.

Oyundaki son karakter ve bütün yenilikler
Lakabı "Rahip" olan Winston Goodman'ın asıl işi politikadır. Aynı zamanda lobicilik faaliyetlerinde bulunan Goodman'ın en etkili silahı ise mesleğine uygun olarak sözleridir. Manipülasyon gücü oldukça yüksek olan Goodman, Vegas'ta oldukça tanınmış bir lobicidir. Pis işlere ellerini hiç sürmeden halleden Goodman politikanın gücünü kullanarak polis rüşvetleri, şantaj, emlak fiyatlarını düşürüp yükseltmeler ve politik baskı gibi kirliliklerle hayatını sürdürmektedir. Tıpkı Frank Veliano gibi kendisi de mutlak gücün peşindedir.

Peki yeni oyun Vegas'ta eskilere nazaran ne tarz değişiklikler var?

Bir önceki oyun Rio'da hikaye açısından temel düzeyde bir hikaye mevcut iken Vegas'ta üzerinde yeniden çalışılmış bir senaryo ve ses aktörlüğü bulunuyor. Rio'daki toplam 50 görevin aksine Vegas'ta 39'u ana görev, 48'i tekrarlanabilir yan görev ile toplamda 87 görev mevcut. Öte yandan Rio'da sadece karakter geliştirmesi yapılırken Vegas'ta hem karakter hem de eşya geliştirmesi yapılabilecek.

Oyundaki son karakter ve bütün yenilikler
Rio'nun aksine Vegas'ta poker, black jack ve slot makinaları ile mini oyunlar oynayabileceksiniz. Öte yandan tıpkı Rio'daki gibi 12 farklı yarış yine bizleri bekliyor olacak.

Yeni oyundaki harita eskisinin 4 katından fazla alana sahip olacak. 9 km2'lik haritada toplamda 10 farklı bölge bulunacak. Bu bölgelerden mülk satın alma imkanımız da olacak.

Vegas'ta 54 farklı araç çeşidi bulunuyor. Ayrıca bu araçların 3 farklı seviyesi ve 24 farklı rengi de olduğunu düşünürseniz oldukça fazla araç varyasyonumuz olacak. Silahlar ve kıyafetlerde de oldukça geniş seçenekler mevcut. Toplamda 38 adet silahın bulunduğu oyunda bunların  3 seviyelik yükseltmeleri mevcut. Yine aynı derecede yükseltmeye sahip 39 kıyafet bulunuyor.

Oyunun teknik kısmlarında da Vegas bizlere yenilikleri sunuyor. Her şeyden önce tıpkı Rio gibi Vegas'ta da grafikler Retina ekrana uygun şekilde optimize edilmiş olarak gelecek. Bunun yanında ek olarak geliştirilmiş shader ve post efektleri ve Havok fizik motoru da yeni oyunda bulunacak.

Son olarak oyunun sosyal kısmında bir liderlik tablosu ve hediye gönderme mekaniği yer alacak.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyundaki son karakter ve bütün yenilikler
İlginizi Çekebilir