Oyundan uyarlanacak Medium dizisi için düğmeye basıldı

Ersin Kılıç 5.10.2022 - 12:41
Orta şeker diyebileceğimiz bir tarzda olan The Medium oyununun dizi projesinin yapım aşamasında olduğu açıklandı.

Zaman zaman bazı örneklerini görüyor olsak da özellikle son yıllarda oyun ve dizi, sinema arasındaki bağ çok daha kuvvetlendi diyebiliriz. Eskiye oranla daha fazla uyarlama yapım görmeye başladık. Örneğin yakın dönemde The Last of Us dizisi de bunlardan biri olarak gösterilebilir. İşte kontrollerimizden çıkış dizi projesine dönüşen yeni bir oyunumuz daha var. Yapılan açıklamaya göre The Medium dizisi için düğmeye basılmış durumda.

The Medium dizisi yapım aşamasında

Oyundan uyarlanacak Medium dizisi için düğmeye basıldı

Son dönemde adı sık sık yeni Silent Hill oyunu ile anılan Bloober Team, yayınladıkları bir blog yazısında The Medium dizisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Sürpriz bir şekilde dizi duyurusu yapıldığı gibi The Medium'un dizi projesine imza atmak, geliştirmek ve ortak yapımcılığını üstlenmek için Platige Image firması ile iş birliği kurulduğu açıklandı.

Projenin arkasında ise bu oyunun yanı sıra Blair Witch projesinde yazar olarak yer alan Piotr Babieno ve Cyberpunk 2077 teaser fragmanı dışında Witcher dizisine de imza atan isimlerden biri olan Tomasz Baginski yer alıyor. Bu ikilinin önderliğinde oyunun dizi uyarlamasına imza atılacak diyebiliriz. Piotr Babieno, “Hem film endüstrisi hem de video oyun endüstrisi kalbime yakın ve sonunda ikisini bir araya getirme fırsatı olduğu için çok mutluyum. Sevincim daha da büyük çünkü iki Polonyalı şirket yapımda yer alıyor ve oyunumuz temelinde bir seriye dönüşecek.” ifadelerinde bulunmuş.

Ayrıca bakınız: Medium inceleme


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2022 19:54
Önemli olan nerede yayınlanacağı. Netflix, Hbo, Paramount+, Hulu mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2022 15:08
ouuww şahane bir oyundu dizisini düşenemiyorum diğer dünyayı nasıl yansıtacaklar merak ediyorum şimdiden
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2022 20:31
süper bir haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyundan uyarlanacak Medium dizisi için düğmeye basıldı
İlginizi Çekebilir