Oyungezer 3. yaşını hediyelerle kutluyor!

Merlinin Kazanı 11.11.2010 - 12:12
3. yaşı kutlamak için Oyungezer hediyeler dağıtıyor
Oyungezer'in yayımladığı basın bültenini aşağıda bulabilirsiniz:

Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Oyungezer Dergisi’nin 3 yaşına gelmişiz bile. Ee, madem öyle biz de bu yaşımızı kutlamak için müthiş hediyeler verelim istedik.

En büyük hediyemiz, tabii ki derginin bu ay 196 sayfa olması. Dergiye yeni bölümler eklendiği gibi, sevdiğiniz eski bölümler de yenilendi. Okumaya doyamayacaksınız, kolay kolay da bitiremeyeceksiniz.

Oyungezer 3. yaşını hediyelerle kutluyor!
İkinci hediyemiz ise… Aslında 5 hediye birden. Şu oyunları bilir misiniz: Far Cry 2, Assassin’s Creed, Heroes of Might & Magic 5, Prince of Persia (2008 versiyonu) ve Flatout. Bunlar tam sürüm olarak elimin altında olsa da doya doya oynasam demiş miydiniz? Güzel, o zaman Kasım sayımızı kaçırmayın deriz, çünkü Türkiye’nin tek dijital download sistemi olan TTNET Oyun ve Oyungezer’in işbirliğiyle bu 5 oyuna birden yıl sonuna kadar eksiksiz olarak sahip olacaksınız! Tek ihtiyacınız olan, Oyungezer'in Kasım sayısındaki özel şifre.

Ve son olarak, 90 x 68 cm büyüklüğünde dev bir Fallout New Vegas ve FIFA 11 posteri sizi bekliyor Oyungezer’in Kasım sayısında.

Üçüncü yaş günü özel sayımızın tadını çıkarın! Tüm oyungezerlere, hep birlikte nice mutlu yıllara dileğiyle.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyungezer 3. yaşını hediyelerle kutluyor!
İlginizi Çekebilir