Oyungezer, ödüllü Ultra Street Fighter IV turnuvasına düzenliyor!

Merlinin Kazanı 16.03.2015 - 17:50
PlayStation sponsorluğunda düzenlenecek lig için kayıtlar başladı.
Street Fighter IV serisinin son ayağı Ultra SFIV’in PlayStation 4 versiyonunun çıkmasına az bir zaman kala, bunu ödülleri güzel, mücadeleci bir lig etkinliği ile kutlamak istedik. Türkiye’de dövüş oyunlarını, özellikle de Street Fighter’ı iyi oynayan oyuncuların olduğunu biliyoruz; şimdi sahne onların!

PlayStation sponsorluğunda düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk en büyük Ultra Street Fighter IV online ligi başlamak üzere! Sizde bu lige katılmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey ŞU ADRESİ kullanarak kayıt olmak. Şu anda kayıt sayısı konusunda bir kotamız bulunmuyor ama siz yine de elinizi çabuk tutun, ne olur ne olmaz! Kayıtlar 20 Mart 18:00’da sona erecek.

Oyungezer, ödüllü Ultra Street Fighter IV turnuvasına düzenliyor!
 
LİG NASIL İŞLEYECEK?


Geçerli sayılan tüm kayıtlı oyuncularımız öncelikle fiksürünü hazırlayacağımız (burada paylaşacağız bunu) havuzda birbirleriyle FT5 yani ilk 5 maçı alan kazanır şeklinde eleme maçlarına girip bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Platform ise PC (Steam) olacak. En nihayetinde En İyi 16 oyuncu belli olduğunda elemeler sona erecek ve turnuva lige dönüşecek ve izlemesi eğlenceli, mücadelesi bol bir lige adım atılacak.

Her oyuncu her oyuncuyla bir kez olmak üzere FT3 maç düzenleyecek. Kazanan 4 puan alacak, kaybeden 2 puan kaybedecek, belirlenmiş maçına katılmayan ise 1 puan kaybedecek. 120 maç yapılacak bu lig içerisinde bu maçlar Çarşamba günleri düzenlenen Twitch kanalımızdaki Dayak Kulübü programında Volkan Turan tarafından canlı olarak sunulacak (oyuncular önce Steam hesabımıza, oradan da oyundaki açtığımız odaya davet edilecek).

Yedi bölüm yani yedi haftada bitmesini düşündüğümüz ligin en sonunda ilk 3’e büyük ödüllerimiz olacak şüphesiz.

Bu lig şüphesiz bir son değil, güzel etkinliklerin bir başlangıcı olarak düşünülmeli, bu yüzden katılımınız bizim için oldukça önemli. Ayrıca Türkiye’deki USFIV oyuncularının kalitesini göstermek adına da güzel bir fırsat olacağını düşünüyoruz. Önemli olan yarışmak diyor ve sizi tekrardan KAYIT SAYFAMIZA davet ediyoruz. İyi olan kazansın!

 

ÖDÜLLER
1.’ye PlayStation 4 + The Order: 1886
2.’ye PlayStation 3 + LittleBigPlanet 3
3.’ye PS Vita + God of War: Collection
İlk 3 oyuncuya 1 yıllık Oyungezer dergisi aboneliği.
4., 5., 6. olan oyunculara 6 aylık Oyungezer dergisi aboneliği.
Lige girmeyi başarabilen 16 oyuncu da özel “katılım” madalyası.
 
Oyungezer, ödüllü Ultra Street Fighter IV turnuvasına düzenliyor!
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyungezer, ödüllü Ultra Street Fighter IV turnuvasına düzenliyor!
İlginizi Çekebilir