1/10

Oyunlarda görülen en komik hatalar -1-

Murat Sağlam 2.07.2011 - 16:27
Bakalım oyunlarda neleri görmezden gelmişiz...
En zor boss savaşları, en güzel kadın karakterler, en iyi 25 FPS, en iyi 5.000 TPS derken, bu hafta nasıl bir galeri hazırlasak da okuyucularımızı hoş tutsak diye düşündük düşündük ve aklımıza oyunlarda başımıza gelen komik hataları derlemek geldi.

Ardından "neden yalnızca kendi hatırladıklarımızla yetinelim?" diyerek bir araştırma yaptık (Özgür'e teşekkür etmemiz gerekiyor bu konuda) ve bugüne kadar oyunlarda insanların başlarına gelen komik hataları toparladık. Pek Tabii bu liste yazmakla bitmeyeceğinden bugün bu serinin ilk bölümü ile karşınızdayız. İşte oyunlarda yer alan en komik hatalar...

Not: Galerimiz videolardan oluştuğundan, sayfanın alt kısmında bulunan 1-2-3-4 rakamlarıyla ya da "Sonraki" düğmesini kullanarak galerimizde dolaşabilirsiniz.

Team Fortress 2 - Spy yengeç dansı yaparsa

Fenerbahçe'yi tutan arkadaşlarımız rahatlıkla Brezilya uyruklu futbolcuların Yengeç Dansı'nı hatırlayacaklardır. Deivid de Souza ile başlayan bu akım bir süre gündemi meşgul etmişti hatırlarsanız. Eh, Valve'da birkaç Fenerbahçe maçı izlemiş olacak ki, oyuna Yengeç Dansı'nı eklemeyi uygun görmüş. İşte Spy ve Yengeç Dansı: