Oyunların Kralını Açan Oyun Bilgisayarı

Merlinin Kazanı 11.08.2015 - 14:48
Eşsiz tasarım ile yüksek performansın bir araya geldiği Monster oyun bilgisayarları, oyunların içinde yaşamanızı sağlıyor.
Her Açıdan En Üst Seviyede!

En son piyasaya sürülen oyunları en üst seviyede açabilmek için üretilen Monster oyun bilgisayarı, hem donanımsal hem de yazılımsal uyum ile üstün performans sergiliyor. Yeni nesil işlemcileri ve yüksek hızla okuma / yazma işlemi yapabilen SSD bellek opsiyonlu oyun laptopları, yükleme ekranlarında geçireceğiniz süreleri minimuma düşüyor. Yüksek ram miktarı ve son teknoloji ile üretilen ekran kartları ile de Batman Archam Night, FarCry 4, The Witcher 3: Wild Hunt gibi yüksek sistem ihtiyacı ile gündemde olan oyunları sorunsuzca açabilmenizi sağlıyor. Ayrıca FallOut 4 ve Metal Gear Solid V gibi oyunları da rahatlıkla oynayabileceğiniz sistemler geliştiriyor.

Oyunların Kralını Açan Oyun Bilgisayarı
İstediğiniz Oyunu Açmazsa Koşulsuz İade

Monster'ın oyun bilgisayarları arasında yer alan Semruk, Abra, Tulpar ismini Türk mitolojisindeki canavarlardan alıyor ve hakkını da veriyor. İsminin özelliklerini yansıtan modellerin hepsi, oyun canavarının üzerinde bulundurması gereken yeni nesil i7 işletim sistemi ile çalışıyor. Birden fazla oyunu ya da programı bir arada açtığınızda eşsiz yazılım ve donanım uyumu sayesinde performans dağılımını sizin ihtiyaçlarınıza uygun olarak yapıyor. Hatta Monster, herhangi bir oyunu açmaması durumunda canavarlarını koşulsuz iade seçeneği ile tercihinize sunuyor.

Hem Estetik Hem Ergonomik

Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyetine devam eden Monster, bir oyuncunun isteyebileceği tüm özellikleri laptoplara sığdırıyor ve kaliteli hizmeti ile gamerların beğenisine sunuyor. Masaüstünün üstün performansını, laptopların portatifliği ve rahatlığı ile buluşturuyor. En verimli Fps değerleri almanızı sağlayan gaming laptop çeşitleri MMORPG, FPS ya da MOBA oyun türü ayırt etmeden, tüm oyunlarda eşsiz bir deneyim yaşamanızı amaçlıyor.

Oyunların Kralını Açan Oyun Bilgisayarı
Güneşli ortamlarda düşmanı görememe problemine mat ekranı ile son veriyor. Estetik tasarımı ve ergonomik yapısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Üzerinde bulunan ayarlanabilir macro tuşları ile karışık tuş kombinasyonlarını tek tuşa atayabilir ve pvp arenalarında ya da raidlerde kullanarak daha fazla heal/dps yapabilirsiniz. İkili fan sistemi ile etkin bir soğutma sağlayarak uzun süreli kapışmalarınızın sonunda da başlangıçtaki verimi alabilirsiniz. Dayanıklı pili ve Nvidia Optimus özelliği elektrik olmayan yerlerde de rahatlıkla uzun süreli kullanabilirsiniz.

Hem performans hem de fiyat açısından en iyi oyun bilgisayarları arasında yer alan Tulpar, Abra ve Semruk modelleri en kaliteli oyun deneyimini yaşatmayı amaçlıyor. Kullanımınız için en uygun olan oyun bilgisayarları modellerine online olarak ulaşabilir, Monster güvencesi ile bu canavarlardan birini siz de elde edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyunların Kralını Açan Oyun Bilgisayarı
İlginizi Çekebilir