Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Paint'te çizilen Thanos resmi, Marvel hayranlarının dikkatini çekti

Paint'i küçümsemeyin!

Paint'te çizilen Thanos resmi, Marvel hayranlarının dikkatini çekti

Marvel evreninin en güçlü kötülerinden bir tanesi olan Thanos, Avengers Endgame filminde bir kez daha karşımıza çıkacak. Hayranların oldukça benimsediği kötü karakterimiz için onlarca sanat tasarımı olarak nitelendirilen çizimler yapılıyor. Bu çizimlere ise yeni bir tanesi daha eklendi. Hem de arkasında hiç yabana atılmayacak bir emek bulunuyor. Omid G isimli YouTube kanalının sahibi bir Marvel hayranı, Thanos karakterini Microsoft Paint'te resmetti. Thanos ve Sonsuzluk Eldiveni'ni, Paint'e aktaran sinemasever, çizimin 37 saat sürdüğünü açıkladı. Paint'in sunduğu imkanlarla böylesine bir çizim yapmak oldukça zor. Hali hazırda çöp adam çizmenin bile zor olduğu Paint programında Thanos çizimine ışıklandırma ve gölge efekti bile veren sanatçıyı tebrik etmek gerekiyor.

Paint'te çizilen Thanos resmi, Marvel hayranlarının dikkatini çekti


Diğer bir yandan Avengers Endgame filminde Thanos'un nasıl bir rolde olacağı da merak konusu oldu. Karakterin MCU'ya veda edeceğine kesin gözle bakılıyor. Fakat Thanos'un öleceği mi? Yoksa pes mi edeceği şimdilik belli değil. 26 Nisan tarihinde vizyona girecek olan film, umarız beklentileri karşılar.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Yorumlara bakıyorum da, millet nasıl kıskanmış ya... Bir heykeltraş, ressam ve bir müzisyen kendi dallarında sanatsal bir çalışma ortaya koyduğunda eminim ki aynı kıskançlıkla ilerliyorsunuzdur. Yok zaman harcamış, yok işsiz falan diye. Şu aşağılık kompleksinizden bir arınınız arkadaşlar.. :)

0 puan
MO
MK Okuru

Gerçekten mouse ile çizdiğine inanacak kadar saf mısınız ?

0 puan
MO
MK Okuru

Çok hoş bir eser olmuş ama film harika olsada içimde bir kırgınlık kaldı.

0 puan
MO
MK Okuru

oha ben çöp adamı zor çiziyorum

0 puan
MO
MK Okuru

işsizlik resmen bu. Amaçsız abi yaptın da noldu? Yarın unutulcak değmez vaktine. Sanat yapıyorsan değecek projelere vakit ayırmalısın.

0 puan
M
Maxpayne53 Çırak

Mk Okuru 24.04.2019 16:53: iyi tespit. hakanefe: Bana göre adamın 37 saatinin boşa gittiği gerçeğini değiştirmiyor senin yorumun. Sen beğendin sanırım. Savunma ihtiyacı duyduğuna göre. Herkes istediğini eleştirebilir. Hakaret sınırlarını aşmadığı sürece. Senin benim yorumumu eleştirebildiğin gibi. Doğal karşılıyorum. Bir kişiye yaptığı tek bir yoruma göre boş yaşadığını söyleyebilmeyi ilginç buluyorum. Sorduğum sorular gayet ciddi idi. Paint ile bunu çizince eline ne geçti. Etrafta bu çizimden daha başarılı çalışmalar varken yani. Neyse boş bir neden yüzünden tartışmanın anlamı yok.

0 puan