Papers, Please'in filmi Türkçe altyazılı bir şekilde yayınlandı

Furkan Güler 25.02.2018 - 03:35
Filmi ücretsiz olarak YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Oldukça fazla ödül sahibi olan Papers, Please isimli oyunun beklenen kısa filmi yayınlandı. Bağımsız bir yapım olan Papers, Please ilk olarak PC platformuna çıkmıştı. Daha sonrasında mobil platformlara ve PS Vita için çıkan oyuna ait olan film, özetlemek gerekirse hiç fena durmuyor. Filmin senaryosunu oyunu geliştiren isim Lucas Pope yazmış durumda. Komünist bir şekilde yönetilen ve savaş mağduru olan Arstotzka'nın sınırında bir memur olarak çalışan görevli, aynı oyunda olduğu gibi filmde de Doğu Grestin'de aile bakmak için zor şartlar altında çalışıyor.

Papers, Please'in kısa filmi yayınlandı

Ailesini hayatta tutmak için işinden taviz vermeyen müfettişimiz, aynı oyunda olduğu gibi insanlardan aldığı bilgileri kimlik bilgileri ile karşılaştırıp ülkeye girmelerine izin veriyor. Ancak bazı durumlarda insanlara yardım etmek tamamen müfettişimizin vicdanına kalmış. Çekimler konusunda başarılı sayılan filmi eğer oyunu oynadıysanız mutlaka izlemenizi öneriyoruz. Diğer bir yandan oyunda karşımıza çıkan ilginç karakterler de, filmde gönderme yapılarak ekran karşısına çıkartılmış.

KINODOM Productions tarafından yapılan filmin yapımcısı Liliya Tkach olurken, yönetmen koltuğunda ise Nikita Ordynskiy oturuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2018 12:11
Güzel oyundu bu ya, bir gün yine oynamak lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Papers, Please'in filmi Türkçe altyazılı bir şekilde yayınlandı
İlginizi Çekebilir