Paradox oyunları neden Türkçe olmasın?

Murat Halilbeyoğlu 28.01.2014 - 10:44
İşte buna imza atılır
Bildiğiniz gibi ben Paradox Interactive'in oyunlarını oldukça severim. Özdellike Hearts of Iron, Crusader Kings, Europa Universalis gibi Grand Strategy türü oyunlarının hastasıyımdır. İşte bunu bilen bir okurumuz da bana oldukça güzel ve mantıklı bir bilgi verdi.

Okurlarımızdan Yaşar Altunbaş da tıpkı benim gibi Paradox'un oyunlarına hayran bir oyuncu. Lakin o oyunların nerdeyse text bazlı oyunlar olması herkes gibi onu da zaman zaman dil konusunda zorluyor. Dolayısı ile change.org sitesinden bir dilekçe ile Paradox oyunlarının Türkçe dil desteğine sahip olması için başvuruda bulunmuş.

Paradox oyunları neden Türkçe olmasın?
Şimdi, bu zamana kadar pek çok firmaya pek çok oyun için bu tarz başvurular oldu ülkemizde ve çoğu da ne yazık ki kabul görmedi ancak bu sefer şahsen ben de umutluyum çünkü Paradox diğer firmalara benzemiyor biliyorsunuz ki.

En basitinden bugüne kadar kaç Paradox oyununda DRM gördünüz? Dolayısı ile Paradox'un yeterli seviyede talep olduğunda  bu tarz bir isteği en azından göz önüne alacağını düşünüyorum. Dolayısı ile sizler de change.org sitesine girip bu dilekçe için imza atabilirsiniz. Dilekçeyi siteden "Paradox Oyunları Neden Türkçe Olmasın?" şeklinde aratarak bulabilirsiniz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
jaskhe
jaskhe 14.03.2021 00:24
Hortlatmaya geldim ama hala çok geç değil :D http://chng.it/nnrqqVBbW2
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paradox oyunları neden Türkçe olmasın?
İlginizi Çekebilir