Paralives Gelecek Vaat Ediyor

Utku Biçer 15.01.2024 - 12:07
2024'te çıkacak Paraviles, The Sims ve Project Rene'nin yanında, benzersiz sanat tarzı ve yüzlerce yeni öğe ile dikkat çeken bir yaşam simülasyon oyunu.

The Sims 4, onuncu yaşına yaklaşırken ve Project Rene hala gelişim sürecindeyken, oyuncuların gözü Paraviles'te. Benzersiz sanat tarzı ve Parafolk karakterlerinin gerçekçi tasviriyle dikkat çeken bir yaşam simülasyon oyunu olan Paraviles, 2024 çıkışına hazırlanıyor. Oyun, geliştirici Alex Massé ve Paralives Studio tarafından son bir yılda eklenen yüzlerce yeni öğe ile oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Paralives, Steam'de Erken Erişim İçin Hazırlanıyor

Başlangıçta Massé'nin bireysel bir projesi olarak başlayan oyun, daha sonra genişleyerek bir stüdyo çatısı altında Paralives ekibiyle gelişmeye devam etti. The Sims benzeri bu ilgi çekici oyunun ne zaman oynanabilir bir hale geleceği henüz net değil. Yaşam simülasyonu meraklıları, oyunun çıkışını sabırsızlıkla bekliyor. Şimdilik, oyunun ilk olarak Steam Erken Erişim yoluyla piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Geliştiriciler, son bir yıl içinde üzerinde çalıştıkları içeriklerin bir göz atışını paylaştı.

Paralives, Steam'de Erken Erişim İçin Hazırlanıyor

“Programcı ekibimiz oyunun oynanış özelliklerine yoğunlaşırken, sanatçılarımız yüzlerce yeni öğe ekledi” ifadesi Steam ve Reddit'te paylaşılan görsellerle destekleniyor. Bu görseller, 2023'ün başında sunulan ilk içeriklerden Paralives Studios'un "800'den fazla yeni öğe" ile bugüne kadar geliştirdiği tüm içeriklerin bir galerisini sergiliyor.

Oyunda, arzu edebileceğiniz her türlü ev dekorasyonu mevcut. Kategorilere ayrılmış çok sayıda dekoratif öğe bulunuyor; yemekler, bahçe ve ofis sandalyeleri (oyun koltukları dahil), kanepeler, lambalar, masalar, banklar, yataklar ve kitap rafları gibi. Görsellerde dikkat çeken öğeler arasında tabut tarzı bir yatak da var. Geleneksel mutfak ve banyo malzemeleri de oyunda yer alıyor. Tüm bu öğeler, zevkinize uygun şekil ve boyutlarda sunuluyor.

Paraviles, Sims oyunlarındaki gibi, oyuncuların eğlenmesini sağlayacak birçok farklı aktivite seçeneği de sunuyor. Piyano, koşu bandı, ağırlık sehpası, şövale, teleskop, yoga matı ve topu gibi eğlence araçları mevcut. Ayrıca, farklı modellerde kilimler, tablolar ve anime vücut yastığına benzeyen dekoratif öğeler de oyunun çeşitliliğini artırıyor.

Paraviles, oyun severler için The Sims 4 ve Project Rene'nin yanında yepyeni bir alternatif olarak dikkat çekiyor. Oyuncular, Alex Massé ve Paralives Studio'nun titiz çalışmaları sayesinde 2024 yılında bu benzersiz yaşam simülasyonu deneyimini yaşayacaklar.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 02:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2024 13:29
Bir tane daha oyun var korelilerin yaptığı, yaşam simülasyonu harici oyun haline getirebilirlerse, piyasadaki büyük isimlerden biri olur. Hatta dünyaca ünlü o oyunlardan bile oyuncu çalma potansiyeli var.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 15:35
14:11 Biliyorum, yazara saygımdan, kendisi belirtmediği için yazmadım.
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 14:11
Inzoi adı. Mükemmel bir şey olacak gibi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2024 14:11
Erken erişim ya, çok beklentim yok. Gene sims'e kaldık çare yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paralives Gelecek Vaat Ediyor
İlginizi Çekebilir