Parazit yönetmeninin yeni filmi Mickey 17'den ilk teaser

Ersin Kılıç 6.12.2022 - 15:13
Ünlü yönetmen Bong Joon-Ho'nun Robert Pattinson'un başrolde yer aldığı yeni filmi Mickey 17 için ilk teaser video yayınlandı.

Bong Joon-Ho her ne kadar Oscar ödülü kazandığı Parazit filmi ile dünya çapında bir üne kavuşmuş olsa da sinema severlerin çok yakından bildiği bir isim. Memories of Murder, Mother ve Snowpiercer gibi birçok başarılı filmde yönetmen ve senaryo yazarlığı yapan Bong Joon-Ho, şu sıralar Mickey 17 filmi üzerinde çalışıyor. İşte merakla beklenen bu filmin ilk teaser videosu sonunda yayınlandı.

Bong Joon-Ho'nun Mickey 17 filmi için ilk teaser geldi

Parazit yönetmeninin yeni filmi Mickey 17'den ilk teaser

Ünlü oyuncu Robert Pattinson'un başrolde yer aldığı Mickey 17 filmi için yayınlanan bu teaser tabi ki oldukça kısa. Filmin gösterime girmesine daha uzun bir süre olduğu için ufak çaplı bir heyecan yaratma amacıyla yayınlandığını söyleyebiliriz.

Bilimkurgu türündeki bu filmde Pattinson, bir uzay kolonizasyon görevinde yer alan ve her öldüğünde yeni bir bedende hayata döndürülen, bir nevi "harcanabilir" olarak görülen bir mürettebat üyesi Mickey Barnes'ı canlandıracak. Zaten filmin adı da bu döngünün kaç defa sergilendiğini ve kırılacağını bize işaret ediyor. Bir nevi filmin Source Code tarzında olacağını ama işin içinde Bong Joon-Ho olduğu için çok daha farklı bir hikayenin bizi bekleyeceğini söyleyebiliriz.

Film yazar Edward Ashton'ın Marslı kitabı tarzındaki yüksek bir gerilim içeren Mickey 7 adlı romanından uyarlanıyor. Filmin başrollerinde Robert Pattinson dışında Naomi Ackie, Toni Colette, Mark Ruffalo ve Steven Yeun gibi oldukça deneyimli isimler yer almakta. Mickey 17 filminin 29 Mart 2024'te sinemalarda olacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2022 09:54
ayda geçen bir film vardı böyle harcanabilir klon eleman hakkında. güzeldi.
hepsinin temelinde blade runner var tabi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2022 10:35
Konusunu sevdim bekleyişe geçelim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Parazit yönetmeninin yeni filmi Mickey 17'den ilk teaser
İlginizi Çekebilir