Paris Games Week

Ersin Kılıç 1.11.2017 - 16:46
Paris Games Week fuarında kameramıza neler takıldı?

Paris Games Week bildiğiniz gibi önceki gün yapılan Sony konferansı ile açıldı. Playstation 4 ve PS VR için yapılan duyuruların yanı sıra uzun süredir beklediğimiz oyunlardan da yeni video ve bilgilere sahip olduk. Özellikle Last of Us Part II, God of War ve Shadow of the Colossus gibi oyunlar adeta keyfimizi de yerine getirdi.

Paris Games Week'te kameramıza takılanlar

Tabi bu fuarda Sony dışında Ubisoft, Nintendo, EA Games gibi sektörün önde gelen birçok firması da bulunmakta. Fuar alanına kurulan oyun alanları ile birlikte yeni oyunları için deneyim imkanı sunan firmalar ayrıca fuar alanında farklı etkinliklerle de karşımıza çıkıyor. Yapılan turnuvaların yanı sıra oyunlar ile ilgili özel eşyaların satıldığı alanlara rastlamakta mümkün. Tabi fuar alanında gezen cosplaycileri de unutmamak lazım.

Yeri gelmişken Detroit: Become Human standının bizi oldukça etkilediğini de söylemek istiyorum. Sony çalışanları tıpkı oyunda olduğu gibi camekanın arka tarafına dizilmiş ve oyunun tanıtımını da şahane bir şekilde yapmışlar. Paris Games Week'te kameramıza takılanlara aşağıdaki kolaj videomuzdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 19:55
ADAMlar ne organizasyon yapiyor be gist te böyle olsaydı :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paris Games Week
İlginizi Çekebilir