Party Animals, Xbox Game Pass'e geliyor

Taylan Bal 29.08.2023 - 12:13
2023 Gamescom etkinliğinde yaklaşan Xbox Game Pass oyunu Party Animals, Kapalı Beta planları ve ön sipariş ödüllerinin detaylarını açıkladı.

2023 Gamescom etkinliğinde yaklaşan Xbox Game Pass ile aynı anda çıkacak parti oyunu olan Party Animals, kapalı beta tarihleri ve ön sipariş ödüllerine dair çeşitli lansman detayları paylaştı. 

Party Animals, Xbox Game Pass onayı aldı

2019 yılında duyurulmasının ardından büyük ilgi gören Party Animals, sonraki Xbox Game Pass onayı ile dikkatleri üzerine çekti. Şimdi çok az bir süre kala lansman tarihine yaklaşan bu çok oyunculu parti oyunu, Recreate Games tarafından önemli bilgilerle final aşamasına getiriliyor. Eylül 20'sinin gelmesini sabırsızlıkla bekleyenler için ön sipariş ödülleri ve yaklaşan kapalı beta oldukça ilgi çekici olacak.

Party Animals, Xbox Game Pass onayı aldı

Party Animals, oyuncuların 12 hayvan karakteri arasından seçim yaparak birbirlerine karşı mücadele ettiği çok oyunculu bir fizik tabanlı dövüş ve parti oyunudur. Oyun, Gang Beasts'ten net bir ilham alıyor gibi görünse de daha cilalanmış görseller ve genişletilmiş özellik seti ile geliyor. 

Party Animals için şu anda iki mod planlanmış durumda. Last Stand, herkesin kendi başının çaresine bakacağı bir kavga modu, Snatch Squad ise bayrak kapmaca modu olarak tasarlanmış. Party Animals, şu an PC, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına duyurulmuş durumda ve tüm bu platformlarda Game Pass ile ilk günden oynanabilir olacak.

Party Animals duyuruları dikkat çekti

Tüm hafta süren 2023 Gamescom etkinliği kapsamında Party Animals ile ilgili birkaç heyecan verici duyuru yapıldı. İlk olarak, Recreate, Party Animals'ın bu ay sonunda gerçekleşecek lansmanından önce üç kapalı beta düzenlemeyi planlıyor. 

1, 8 ve 15 Eylül tarihlerinde başlayacak üç hafta sonu kapalı betası, hayranlara oyunu lansmandan önce deneme fırsatı sunacak. Erişim sağlamak için oyuncuların ya Steam üzerinden ya da Xbox Insider Hub üzerinden kaydolmaları gerekecek. Erişim davetiye ile sınırlı ve garanti edilmiyor.

İkinci haber, Party Animals'ın ön sipariş ödülleri ile ilgili. Party Animals'ı ön sipariş verenler, oyunun içeriği olan bir kostüm, avatar ve oyun içi para birimi alacaklar. Özellikle, kostüm ve avatar Party Animals'ın köpeği Nemo için olacak. Bu karakter bir Corgi. Kostüm, Nemo'ya bir taç ve pelerin veriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 10:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Party Animals, Xbox Game Pass'e geliyor
İlginizi Çekebilir