Patcher: "PS4 görselde fark yaratmaz, ama..."

Murat Halilbeyoğlu 2.04.2013 - 17:19
Yatırımcılar yeni konsolun nesinden tahrik oldu?
20 Şubat 2013 konsol tarihinde bir mihenk taşı olarak video oyun tarihine geçebilir. Sony'Nin PS4'ü resmi olarak ilk duyurduğu konferansta konsolların yeni nesli aynı zamanda yeni bir çağın başlangıcı gibi gözüküyor.

İşin oyun ve oyuncu kısmı oldukça heyecan verici bir de finansal kısmı var ki o da büyük büyük bir coşku içinde.

Artık oyun dünyasında adını duymayan ünlü analizci Michael Pachter da konsolu bu yönü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Patcher: "PS4 görselde fark yaratmaz, ama..."
Patcher daha öncesinde Microsoft'un Xbox'ın yeni nesil konsolunu çıkartması ile akımın çok daha büyüyeceğini söylemişti

"Bu uzun tünelin ardında bir ışık olduğu kesin, son üç seneden fazladır olması gereken performansın altında seyreden bu pazaraki dağıtımcı firmaların hisse senedi fiyatları da artmaya başlayacaktır."

"Sony PS4'ü duyurduğunda bu firmaların pazara olan inançları da geri döndü ve bunun sonucunda Activision, EA ve Take-Two gibi devlerin yıl boyunca fiyatları artmaya başladı."

"Benzer bir etkiyi Microsoft'un E3'ten önce kendi yeni nesil konsolunu duyurması ile yeniden yaşamayı umuyoruz. Henüz bir ses çıkmasa da Microsoft'ta da bir konsol olduğunu bilmek bile duyurunun hazirandan önce olacağını bize söylüyor."

Patcher: "PS4 görselde fark yaratmaz, ama..."
"Pek çok yatırımcı bu yeni özelliklerin çok dramatik bir etki yaratmayacağını düşünüyor. Bizlere göre bu düşünce görsellik tarafı ile ilgili. Kaldı ki bizler de yeni nesil konsolların görsel açıdan devasa adımlar atacak kadar iyi olacağını düşünmüyoruz. Ancak yüz ve ses tanıma alanındaki geliştirmeler daha akıllı oyun karakterleri yaratacağı için dramatik bir etki yaratabilir. Sonuçta oyunanış tarzını oldukça değiştirecek."
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Patcher: "PS4 görselde fark yaratmaz, ama..."
İlginizi Çekebilir