Patcher: Crackdown 3'ün gecikmesi Xbox One X'i etkilemeyecek

Furkan Güler 18.08.2017 - 11:15
Analistlere göre Crackdown 3, Xbox One X'in satışlarına etki etmeyecek.
Video oyun dünyası ile ilgili yerinde tahmin yapması ile ünlü olan tecrübeli analis, bu sefer Xbox One X ve Crackdown 3 hakkında konuştu. Daha önceden Xbox One X'in pek fazla başarılı olmayacağını ön gören Patcher, Crackdown 3'ün ertelenmesinin Xbox One X'in çıkışını etkilemeyeceğini söylüyor. Xbox One platformlarının en güçlü IP'si konumunda yer ala Crackdown 3, hatırlayacağımız üzere dün 2018 yılının bahar aylarına ertelenmişti.

Xbox One X'in ise sene sonunda çıkması bekleniyor. Patcher'a göre Xbox One X'i satın alacak kitle, pek fazla Crackdown 3 veya Xbox One platformlarının özel oyunları ile ilgilenmiyor. Xbox One X sahiplerinin daha çok üçüncü parti oyunlar ile vakit harcayacağını söyleyen Patcher, yeni konsolun çıkışını herkes gibi merak ediyor.

Patcher: Crackdown 3'ün gecikmesi Xbox One X'i etkilemeyecek
Sekizinci jenerasyonun donanım açısından en güçlü konsolu olacak olan Xbox One X, sahip olduğu donanımlar sayesinde, diğer konsolların aksine saf 4K görüntüyü sunabilecek. Şimdiden onlarca firma ile 4K çözünürlük desteği konusunda anlaşan Microsoft, konsolun fiyatını 499 dolar olarak belirlediğini daha önceden açıklamıştı. Etiket fiyatı yüzünden konsolun satış konusunda başarısız olacağını ön gören Michael Patcher, Xbox One X'in piyasada pek fazla tutunamayacağını belirtiyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2017 15:07
Xbox sattıracak bir oyun yok/kalmadı..

Xbox yerine gidin Gtx 1080 alın kat kat daha güçlü. Vega bile zor mücadele ediyor çöpbox nedir?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Patcher: Crackdown 3'ün gecikmesi Xbox One X'i etkilemeyecek
İlginizi Çekebilir