Path Of Exile 1 Nisan şakası gerçek oluyor

Murathan Özlü 16.07.2021 - 14:24
Path Of Exile 1 Nisan şakası olarak yapılan "dinamitle arkeoloji ve Battle Royale" modu oyunun gelecek genişleme paketinin merkezinde yer alacak!

Path Of Exile 1 Nisan şakası bu ay gelecek ek pakette gerçeğe dönüşecek. Oyuncular, POE'ye göre uyarlanmış bir Indiana Jones macerasının içine atılacaklar. Tek fark oyunda Harrison Ford ve kamçılar yerine bol bol... dinamit görecek olmamız.

23 Temmuzda gelecek olan güncelleme bedava olacak ve yeni büyülerden bazı nerflere kadar değişiklikler içerecek. Ayrıca oyunda gerçekten bir Battle Royale Modu'da bulunacak.  Hatta bu mod, Path Of Exile: Royale adı ile şu an oynanabilir durumda.

Path Of Exile 1 Nisan Şakası, Battle Royale ve Dinamitli Arkeoloji!

Path Of Exile'ın yeni eklenti paketinin aktif olmasının ardından, oyuncuların sıfırdan bir karakter yaratmaları gerekecek. Kalguur adında yabancı bir hazine avcı grubu ile yola çıkarak Wraeclast adında bir bölgede aradıklarını " bulacaklar."

Kalguur isimli ekip, vardığımız bölgede sıradan bir şekilde kazı yapmanın çevredeki undeadleri pek memnun etmeyeceğinin farkındalar. Bu yüzden çözümü daha "pratik" bir yöntemde arayacaklar: dinamit patlatarak hazine aramak!

Path Of Exile 1 Nisan şakası gerçek oluyor

Kalguur ekibin oyunculara vereceği görevler, bir şeylerin gömülü olduğunu fark ettikleri alanlara (undead veya hazine olabilir!) oyuncuları gönderecekler. Oyuncuların burada yapmaları gereken tek şey, patlayıcıları yerleştirip ateşleyiciye basmak olacak. Artık karşılarına ne çıkarsa, onu mağlup etmeleri gerekecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2021 15:26
oyunu oynayan biri oyunun sadece adinin bedeva oldugunu bilir. bos yapmayalim oynamayanlari yaniltmayalim.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2021 12:35
Oyunun bütün içeriği yüzde yüz bedava. Her yeni gelen içerik veya classlar.

Eğer oyunu standart bir oyuncu olarak oynamak istersen bir kaç stash tab alman seni rahatlatcaktır ki zaten onlarda baya ucuz hatta bundle olarak baya hesaplı.

Geri kalan herşey kozmatik.

O yüzden uydurma kafandan.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2021 10:11
Sırf yazmak için bişeyler yazmayın şuraya. Kozmetik ücretli oyunda sadece. Almayı ver derdin oysa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2021 08:30
Hayır girde adamlar eğlencesine koyduğu BR moduna skill tree yapmışlar ve bildiğin Diablo 4'ün skill tree'sinden büyük ve daha derin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2021 14:54
Oynadığım en iyi oyun. Üstelik de bedava. Başka sözüm yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path Of Exile 1 Nisan şakası gerçek oluyor
İlginizi Çekebilir