Path of Exile 2'nin kapalı beta aşamasıyla gerçekleşecek yepyeni deneyim

Taylan Bal 1.08.2023 - 14:58
Aslen Path of Exile için büyük bir genişleme olarak tasarlanan ancak daha büyük bir ölçekte geliştirilen Path of Exile 2, yeni içeriğin yoğunluğu nedeniyle tam bir devam oyununa dönüştü.

Grinding Gear Games, Path of Exile ve devam oyunu Path of Exile 2'nin geliştiricisi olarak, Path of Exile 2'nin kapalı beta aşamasının tam oyun içeriğini kapsayacağını ve standart meydan okuma liginin süresince devam edeceğini onayladı. Diğer oyunlardaki kısa süreli ve sınırlı içerikli betalardan farklı olarak, Path of Exile 2'nin kapalı beta aşaması oldukça farklı bir deneyim sunacak.

Path of Exile 2 kapalı beta duyurusu

Aslen Path of Exile için büyük bir genişleme olarak tasarlanan ancak daha büyük bir ölçekte geliştirilen Path of Exile 2, yeni içeriğin yoğunluğu nedeniyle tam bir devam oyununa dönüştü. Şu anda Path of Exile 2'de yer alan içerik zenginliği, altı ana görev, 100 farklı çevre, 600 canavar türü ve 100 özel boss dövüşü içeriyor. 

Oyuncular, 240 farklı aktif yetenek ve 700'den fazla ekipman türü kullanarak karakterlerini geliştirebilecek ve eşya yapabilecekler. Path of Exile 2, Path of Exile'daki gibi 1500 pasif yetenek ağacına da sahip olacak. Ayrıca, önceki oyundaki sınıfların yanı sıra altı yeni sınıf daha eklenerek toplam sınıf sayısı 12'ye çıkacak.

Path of Exile 2 kapalı beta duyurusu

Tam oyun içeriği ile kapalı beta

Oyunun lansmanında sunulacak içerik miktarı, Path of Exile'ın mevcut içeriğiyle karşılaştırılabilir hatta bazı yönlerden daha fazla olacak. Yönetmen Jonathan Rogers, IGN ile yaptığı bir röportajda, stüdyonun Path of Exile 2 için dengeyi doğru yakalamayı hedeflediğini belirtiyor. 

Oyuncuların genellikle meta değişikliklerine ve güçlendirmelerine karşı direnç gösterdiğini belirten Rogers, oyunculardan gelen en üretken geri bildirimin, oyunu son hâline getirmek için önemli olduğunu açıklıyor. Bu nedenle, stüdyo kapalı beta aşamasında tam oyunu sunmaya karar verdi ve bu süreç birkaç ay sürecek.

Grinding Gear Games, bu yaklaşımın zorlu olacağını kabul ediyor, ancak bu durumun oyunun her yönünü, 6 kişilik iş birliği ve son derece zengin oynanışa kadar geliştireceğini düşünüyor. Path of Exile 2'nin son derece zengin oynanışa sahip bir sonraki aşaması ise orijinal oyundan gelen iyileştirmeleri içerecek. Her iki oyun da sürekli olarak yayınlanacak genişleme paketleriyle desteklenecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path of Exile 2'nin kapalı beta
İlginizi Çekebilir