Path of Exile: Betrayal'ın çıkış tarihi video ile duyuruldu

Korhan ONUK 14.11.2018 - 11:14
Oyun neredeyse baştan sona değişecek.

Grinding Gears Games tarafından geliştirilen Path of Exile, ülkemizde belli bir kitle tarafından sevilerek oynanıyor. Özellikle Diablo 3'ün çıkışından sonra ünlenen ve her geçen gün kendini geliştiren oyuna yeni bir ek paket geliyor. Path of Exile: Betrayal olarak isimlendirilen, hayranlar arasında 3.5.0 güncellemesi olarak da bilinen paketin çıkış tarihi yayımlanan bir video ile açıklandı. 

Path of Exile: Betrayal oyunu fazlasıyla değiştirecek.

Firma tarafından yayımlanan yeni fragman ile birlikte Path of Exile: Betrayal'ın çıkış tarihi belli oldu. 7 Aralık 2018 tarihinde çıkış yapacak ek paket, birçok yeni içerikle geliyor. 

Path of Exile: Betrayal'da, Jun Ortoi adındaki bir araştırmacıya, Immortal Syndicate adındaki gizli organizasyon hakkında yaptığı soruşturma için yardımcı olacağız. Dört farklı kola ayrılmış Immortal Syndicate organizasyonunu araştırırken, karşımıza çıkan üyeleri öldürebilir, sorgulayabilir veya para vererek kendi tarafımıza çekebiliriz. Bu kararların her birinin, oyundaki etkilerini ise doğrudan görecek, Immortal Syndicate'e giden yolu istediğimiz gibi çizeceğiz.

Path of Exile: Betrayal, beraberinde birçok oyun sonu içeriği, yeni şaheser eşyalar ve yetenek taşları getirecek. Ayrıca daha önceden Delve ve Bestiary ek paketlerindeki içerikler de ana oyuna eklenecek. Bazı NPC karakterlere yeni eşya reçeteleri gelecek, bunun yanı sıra eşya üretme sistemi de elden geçirilmiş durumda. Bunların dışında birleştirilmiş sığınak sistemi, yeni haritalar ve Veil adında bir eşya özellik sistemi oyunda yer alacak.  

Grinding Gear Games, Path of Exile: Betrayal'ın şimdiye kadar çıkmış olan en büyük ek paket olacağının altını çiziyor. Ek paketle birlikte 19 adet seslendirilmiş yeni karakter ve 40 000 kelimelik yeni bir hikaye bizi bekliyor olacak. 

Path of Exile: Betrayal ile hem hayranlarını memnun edecek, hem de yeni oyuncuları kendine çekecek gibi duruyor. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini 7 Aralık 2018 tarihinden sonra hep beraber göreceğiz. Sizler Path of Exile: Betrayal için heyecanlı mısınız? 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2018 11:23
Bu haber tarzı doğru bir tarz değil.
Sosyal medya üzerinden gördüm geldim fakat bu oyun hangi platformda oynanıyor o bile belli değil.
Türü de haber içinde Diablo'nun geçmesiyle belli oluyor.
Kısaca mevcut oyuncular ve oyunu bırakmış oyuncular için yapılmış bir haber.
Yeni oyun arayanlara hitap etmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2018 08:41
Sabırsızlıkla bekliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2018 02:22
Heyecanlı az kalır, kuduruyoruz :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2018 20:44
Path of Exile'ın Türkçe haber olması sevindirici. Teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2018 15:36
Ahh be şu oyunun animasyonları oynanışı bu kadar kasıntı olmayacaktı... Çok fena ARPG özlemi çekiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path of Exile: Betrayal'ın çıkış tarihi video ile duyuruldu
İlginizi Çekebilir