Path of Exile için yeni bir güncelleme geliyor

Alparslan Gürlek 4.06.2020 - 14:18
Path of Exile için Harvest isimli yeni yeni bir güncelleme duyuruldu. Bu güncelleme ile birlikte oyunculara yeni eşyaların da kapıları açılıyor.

Path of Exile için son duyurulan genişleme paketi “Harvest” ismiyle çıkacak. Oyuncuların bahçelerine tohum ekip, canavar toplamasına ve buradan düşürecekleri eşyalarla kendilerini güçlendirmesini temel alan, Türkçe meali hasat olan genişleme paketi 19 Haziran 2020 tarihinde oyuncuların erişimine açılacak.

Path of Exile için yeni bir güncelleme geliyor

Oynaması ücretsiz ARYO (Aksiyon- Rol yapma) türünde, düşmanlarınızı kesip biçerek ilerlediğiniz Path of Exile için yeni bir genişleme paketi geliyor. “Harvest” ismindeki bu genişleme paketi sayesinde oyuncular bahçelerine çeşitli tohumlar –elbette büyülü, bildiğimiz domates patlıcan falan değil- ekebilecek. Bu tohumlar büyüdükten sonra genişleme paketinin isminde de belirtildiği gibi hasat edilecek. Fakat bu öyle kolay bir iş değil. Farklı renk kodu olan boruları bahçelerinde kullanan oyuncular bu mekanikle üretim yapabilecekler. Yayınladıkları fragman her şeyi açıklar nitelikte.

Çeşitli boylarda ve farklı türlerde, nadir ya da sıklıkla rastlanabilen türde tohumların ekilebildiği bu bahçeler, “Çayımı alayım da verandamda oturup manzarayı izleyeyim” türünde bir yer maalesef değil. Burada çiçekler ısırıyor.  Doğru tohumları seçerek patron dediğimiz güçlü ve tekil canavarlar üretilebilecek. Küçük tohumlarınızın size eşya düşürecek büyük canavarlara dönüşmesini izlerken diğer işlerinizi halledebiliyorsunuz. Güvenli bir çiftçilik deneyimi için ise düşük seviyeli tohumlar ile daha küçük, daha az tehlikeli düşmanlar elde edebilirsiniz. Bu da size çok az efor ile orta halli bir kazanç sağlayabilir. Ama unutmayın, güçlü eşyalar asla zayıf düşmanlardan düşmez.

Ayrıca Harvest genişleme paketinde, çift elli silah kullanan oyuncular için silahlarının gücünü diğer sınıfların silahlarıyla eşitlemeleri için iki özel yetenek ve yenilemeler bekliyor. 12 yeni yetenek ve eski hallerinden yenilenen eşsiz eşyalar da onları bekliyor olacak.

Path of Exile İnceleme

Path of Exile’ı bilmeyenler için, Grinding Gear Games tarafından geliştirilmiş, izometrik bakış açısına sahip aksiyon türünde bir rol yapma oyunudur. Aynı zamanda devasa çevrimiçi olduğu için dünyanın her yerinden oyuncularla gerek yan yana gerek oyuncuya karşı oyuncu(PvP) olarak oynanabiliyor. Temel mantığı karakterinizi istediğiniz alanda güçlendirmek, seviye ve eşyalarınızın kalitesini yükseltmek dersek çok kısıtlı bir tanım yapmış oluruz. Path of Exile karanlık fantezi temalı, türünün başarılı örneklerinden bir oyundur.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path of Exile için Harvest isimli güncelleme geliyor
İlginizi Çekebilir