Path of Exile'a yeni mini-ek paket geliyor!

Can Arabacı 12.02.2014 - 10:23
Önümüzdeki ay PoE oyuncuları için oldukça heyecanlı geçecek.
Uzun bir beta sürecinin ardından geçtiğimiz aylarda nihayet çıkışını gerçekleştiren oynaması bedava Hack&Slash'imiz Path of Exile, ilk büyük güncellemesine ve mini bir ek pakete kavuşmak üzere. Oyunun yapımcısı Grinding Gear Games şu an için ağzını nispeten kapalı tutsa da çok yakında daha fazla bilgiyi oyuncularla paylaşacaklarını ve Mart ayı içerisinde de paketin yayına gireceğini duyurdu. Hatta sadece "çok yakında" diye boş atıp dolu tutmak yerine yapacakları açıklamalar için tam tarih de verdiler. Buna göre Path of Exile'ın yol haritası şu şekilde olacak:

-13 Şubat, Perşembe: Yeni mini ek paketin adı ve teması duyurulacak. Hem oyun içinde hem de sitede 20 günlük bir geriye sayım başlayacak.

-20 Şubat, Perşembe: Hafta boyunca yayınlanacak bazı ekran görüntülerinin ardından mini-ek paketle gelecek yeni özelliklerle ilgili bilgiler açıklanacak.

-28 Şubat, Cuma:
Amerika'nın Batı Kıyısında Basına özel yapılacak bir haftalık gösterimlerin ardından basın ambargosu kalkacak ve yeni oynanış videosu yayına girecek. Mini-ek paketle ilgili bilmek istediğiniz bütün bilgiler ortaya dökülecek.

-5 Mart, Çarşamba: Path of Exile 1.1.0 yayınlanacak ve 4 aylık yeni lig başlayacak.

Path of Exile'a yeni mini-ek paket geliyor!
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path of Exile'a yeni mini-ek paket geliyor!
İlginizi Çekebilir