Pathfinder: Wrath of the Righteous yeni oynanış videosu

Berat Darıcı 5.03.2020 - 20:17
Kickstarter kampanyasından 1,5 milyon dolar fon toplamayı başaran Pathfinder: Wrath of the Righteous için 30 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

Owlcat Games tarafından geliştirilen fantazilerle dolu rol yapma oyunu Pathfinder: Wrath of the Righteous için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Video oldukça uzun fakat spoiler vermemek için caba göstermişler.

Pathfinder evrenine aşina değilseniz oyun sizi oldukça zorlayacak gibi gözüküyor. Oyun, oynanabilir ırklar ve sınıflar açısından oldukça zengin. Oyunda 6 tane efsanevi karakter var. Bunlar Angel, Demon, Lich, Trickster, Aeon ve Azata. Bu karakterlerden birini seçmek istiyorsanız oyunda büyük kararlar da vermeniz lazım. Mesela Lich sizi kötü olmaya itiyor.

Hikayenin gidişatını değiştiren önemli seçimler, büyüler, yetenekler, savaş stratejileri ve daha fazlası bu oyunda sizleri bekliyor olacak. Fakat bunlar oyunun da karışık ve öğrenmesi zor bir hâl almasına sebep veriyor.

Pathfinder: Wrath of the Righteous yeni oynanış videosu

Pathfinder: Wrath of the Righteous, Kickstarter kampanyası ile 1,5 milyon dolardan fazla fon topladı

Deep Silver tarafından yayınlanan oyunun Kickstarter kampanyası 20 günde 1 milyon dolar fon desteğini geçti. Şu anda Kickstarter kampanyası 1,5 milyon doları geçmiş durumda. Normal de hedef 300.000 dolardı. Yeni oyunumuz Pathfinder: Wrath of the Righteous'da eski oyundan farklı olarak krallıklar yönetmek gibi ordu yönetiyoruz. Oyunda yönetebileceğiniz ve ordunuza katabileceğiniz pek çok ırk var. Fakat hangi ırkı ittifakınıza kattığınız önemli. Oyunda şeytanlara karşı savaşıyoruz. Bazı askerler şeytanlara esir düşmektense kendini öldürmeyi daha uygun buluyor. Neredeyse her ırkın böyle belirgin farklılıkları var. Edindiğiniz ittifaklara göre diğer tarafsızlar ile aranız iyileşebilir ya da kötüleşebilir.

Oyunun Kickstarter kampanyası hâlâ devam etmekte. Her hedefte oyuna yeni özellikler ekleniyor. Örnek vermek gerekirse yeni saldırı animasyonları, binekler, hayvan dostlar gibi. Oyunun atmosferi dahil pek çok şey hâlâ mevcut oyunla benzerlikler gösteriliyor. Fakat oyunun 2021 yılının Haziran ayından sonra çıkış yapacağını düşünürsek daha çok büyük değişiklikler geçireceğini söylemek yanlış olmaz. Bu kadar erkenden bu kadar detay verilmesi ise tamamen Kickstarter üzerinden daha fazla bağış alma amaçlı olsa gerek.

PAX East 2020 etkinliği sırasında çekilen oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Kickstarter kampanyasına ise buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunla alakalı beni en çok heyecanlandıran özellik çok fazla kararın çok fazla farklı sonuca yol açması. Umarım övdükleri kadar oyunun çıkışında da iyi bir hikaye ile karşılaşırız.

The Last Sky erken erişime açıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pathfinder: Wrath of the Righteous yeni oynanış videosu
İlginizi Çekebilir