Oyun dünyasını yakından takip ediyorsanız şu sıralar Ancestors: The Humankind Odyssey ile uğraşan Patrice Desilets ismini eminim duymuşsunuzdur. Ubisoft'un en sevilen oyunlarından biri olan Prince of Persia: The Sands of Time oyunu dışında Assassin's Creed serisinin de fikir babalarından biri olarak kabul edilen ve Assassin's Creed: Brotherhood oyununa kadar seri için çalışan Patrice Desilets, 2015 yılında yeni oyununun da duyurusunu gerçekleştirmişti. İşte uzun bir süredir haber alamadığımız oyunun hala yapım aşamasında olduğu belirtildi ve oyuna dair yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.
Ancestors: The Humankind Odyssey için yeni ekran görüntüleri yayınlandı
Oyunun ana mantığı ve ilerleyişi adından da anlaşılabileceği gibi insanoğlunun gelişimi üzerine odaklanmış durumda. Yani bir nevi evrim teorisinden yola çıkacak ve homo sapiens evresinden önce, her bölümde bu gelişimin önemli bir parçası haline geleceğiz. Bu mantık ile ilk olarak bölümler halinde çıkacağı açıklanan oyunun bu mantığından vazgeçildiği de açıklanmıştı. Yani oyun tamamlandığında karşımıza bir bütün olarak çıkacak.
Logosunda insanlığın evrimini simgeleyen oyunun ekran görüntülerine baktığımızda oldukça etkileyici durduklarını görüyoruz. Hem görsel anlamda hem de çevre anlamında dikkat çekiyor ama sadece bu görsellerden net bir şeyler söylemek tabi ki çok zor.





Yorumlar (6)
He yav herşeyi ilk müslümanlar yaptı zaten. O yüzden hepsi süper güç demi?? Ulan herşeyi biz yaptık biz ettik mantığından bi çıkın.
yav he he müslümanlar yazmışmış Charles Darwin de gizli müslüman kendinize göre yamayın evrimin doğruluğu bütün dinlerin yalan olduğunun kanıtıdır biri çamurdan oldu kaburgadan oldu der diğeri detaylarıyla açıklar boş yapmayın 100 sene sonra din min kalmayacak
Evrim gerçektir arkadaşlar saçmalamayin..Lakin insan evrimine müdahale olmuş olabilir. Genetik bir müdahele, sürece yön verme, hızlandırma, hibridizasyon vs. Bunu da kanıtlayamadığımıza göre bik bik etmenin manası yok. Bu olası müdahiller dinlerin esin kaynağı da olabilir gayet.. Kim bilir.
Evrim şu gün itibarıyla bilimselliği kabul gören bir teoridir. Yerçekimi olayına hiç girmiyorum. Çünkü verdiğin örnek yanlış dostum. Ayrıca ilk evrim kitabını müslümanlar yazdı. İlk evrim karşıtı arkadaşlar da hristiyandı. Evrim karşıtlığı bir projedir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Bir müslüman biyoloji bilmine inanıyorsa evrime de inanır. Bunun nesi zor geliyor anlamıyorum. Ha bu arada evrim, insan maymundan geliyor demiyor. Tüm canlılar tek bir canlıdan geliyor diyor.
Sen öyle dusun benim atam maymun olamaz
Sen ne salak salak konuşuyorsun yaw? Masal kitaplarına inanmaktan iyidir..