Paul Walker'ın hayaleti ve Dominic'in yeni kankası kim olur?

Murat Halilbeyoğlu 30.12.2013 - 12:48
MK Okuru'nun kafasındaki yeni hızlı ve öfkeli!
Haftalık anket incelememizde son anketimiz olan "Fast and Furious 7'de Paul Walker'ın oynadığı Brian karakterinin yerine kimi isteriz?" sorusunun cevaplarına bakacağız.

Sevilen serinin sevilen karakteri Brian O'Connor'ı canlandıran Paul Walker'ın bir kaza sonucu ölmesi ile şok olan sinema dünyası şimdilerde bu soruyu soruyor. Dolayısı ile biz de Merlin Okuru'nun fikirlerini almak adına kendi belirlediğimiz birkaç ismi öne sürdük.

Paul Walker'ın hayaleti ve Dominic'in yeni kankası kim olur?
Toplamda 15 adet sunduğumuz seçeneklerden en çok beğenileni %21 ile Brad Pitt olmuş. 50 yaşındaki aktörün 46 yaşındaki Vin Diesel ile nasıl bir ikili oluşturacağını bilmeyiz ancak WarZ'den sonra sanırız Pitt'in de daha aktif bir rolde gözükmesi gerekiyor.

İkinci sırada %14 ile Jason Bourne yani nam-ı diğer Matt Damon (yoksa tam tersi miydi?) mevcut. Damon'ı da en son Elysium ile izlemiş ve açıkçası bir Bourne aktörlüğü göremeyip az biraz hayal kırıklığına uğramıştık. Şahsen benim kendi tercihim de yeni Fast and Furious filminde Matt Damon'ı görmek.

Üçünüc sırada ise %12 ile yeni nesil aktörlerden Ryan Gosling yer alıyor. Sürücü filmi ile de tanıdığımız genç aktör en son Sadece Tanrı Affeder adlı filmde yer aldı ki o da çok başarılı bulunmadı. Lakin Gosling'in Gangster Squad filmindeki oyunculuğu göz doldurduğu için F&F 7 için uygun kaftan olabilir.

İlk üçün ardından ise geri kalan 12 isim oyları ile şu şekilde sıralanıyor: Johnny Depp %11, Aaron Paul ve Christian Bale %9, Chris Hemsworth %8, James Franco %5, Channing Tatum %3, Joseph Gordon-Levitt, Shia LaBeouf ve Kellan Lutz %2, Alexis Denisoff, Jesse Eisenberg ve Andrew Garfield %1.

Şimdi sıra geldi 2013'ü 2014'e bağlayan ankete.
Yorumlar 46
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paul Walker'ın hayaleti ve Dominic'in yeni kankası kim olur?
İlginizi Çekebilir