PC Building Simulator, Epic Games'de ücretsiz

Eren Eroğlu 9.10.2021 - 13:29
Her hafta ücretsiz bir şekilde dağıttığı oyunlara ara vermeyen Epic Games, bu hafta; PC Building Simulator'ü ücretsiz veriyor.

Her haftanın perşembe gününde, oyunculara ücretsiz bir şekilde oyun sunmaya devam eden Epic Games, bu hafta ise Claudiu Kiss ve The Irregular Corporation'un ünlü simülasyon oyunu PC Building Simulator'ü ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. 14 Ekim saat 18.00'a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceğiniz yapım, oyunculara direkt olarak kendi hayallerindeki bilgisayarı toplama fırsatı sunuyor. Bilgisayar parçalarıyla uğraşmayı ve simülatör türünü sevenlerin mutlaka kaçırmaması gereken yapım, oyuncuların da beğenisini toplamayı başarmış.

PC Building Simulator, Epic Games'de ücretsiz

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oyununuza ulaşabilirsiniz.

PC Building Simulator, Epic Games'de ücretsiz

PC Building Simulator oyunculara neler sunuyor?

KENDİ İŞİNİ KUR

PC Building Simulator'daki kariyer modu seni kendi PC toplama ve tamir etme işinin başına yerleştiriyor. Kendi keyifli atölyende sana gelen çeşitli işleri tamamlamak için bildiğin tüm teknik becerileri kullanmalısın. Müşteriler sana basit yükseltmeler ve tamirlerden eksiksiz bir sistem toplamaya uzanan işler verecek, senin de bunları kâr edecek şekilde tamamlaman gerekecek!

HAYALİNDEKİ PC'Yİ TOPLA

Kasadan başlayarak en sevdiğin parçalarla PC'ni topla ve PC'ni öne çıkaracak en sevdiğin LED ve kablo renkleri ile ona kendi imzanı at. PC'ni soğuk tutmak için çeşitli hava ve sıvı soğutma çözümlerini kullan ya da hatta tamamen özelleştirilebilir sıvı soğutma borularını tercih et! Ekipmanları hazırladıktan sonra açmaya ve nasıl bir performans gösterdiğini görmeye hazırsın. Sonuçlardan memnun değil misin? Bios ayarlarına gir ve overclock yaparak herhangi bir şeyi bozmadan daha iyi sonuçlar alıp alamayacağını gör!

PC TOPLAMAYI ÖĞREN

Kendi PC'ni toplamak imkânsız bir görev gibi mi geldi? PC Building Simulator, adım adım parçaların hangi sırayla bir araya getirilmesi gerektiğini gösteren talimatlar ve hangi parçanın ne işleve sahip olduğunu gösteren faydalı bilgiler ile en yeni PC kullanıcılarına makinelerinin nasıl bir araya getirildiğini öğretmeyi hedefliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2021 12:10
Bu devirde başka türlü pc toplanmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 20:18
20 sene önce böyle birşey çıkmış olsa acayip süper olurdu. şimdiki gençlerin ilgisini çekmez böyle şeyler. oyuncu laptop'u çıktı mertlik bozuldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC Building Simulator, Epic Games'de ücretsiz
İlginizi Çekebilir