PC oyuncuları portlama sorunu yüzünden Square Enix'e hala kızgın

Furkan Güler 6.03.2018 - 11:19
Umarız geliştiricilerin yaptığı hata yakın zamanda düzelir.

Geride bıraktığımız günlerde Steam üzerinden oyuncuların karşısına çıkan Chrono Trigger yüzünden PC oyuncuları Square Enix'e hala kızgın durumdalar. Oyuna adam akıllı bir PC sürümü geliştirmek yerine direkt olarak Chrono Trigger'ın mobil sürümünü Steam mağazasından piyasaya süren Square Enix geliştiriciler, durum ile alakalı yeni bir açıklama yaptılar. Steam üzerinden yayınlanan mesajda geliştiriciler, yaşanan sorunlardan haberdar olduklarını ve özetlemek gerekirse problemleri düzelteceklerini açıkladılar.

Chrono Trigger'ın PC sürümü hakkında yeni bir açıklama geldi

Ancak Chrono Trigger gibi yıllanmış ve küçük sayılabilecek bir oyunun PC portunu hazırlamak neden bu kadar zaman aldı bilmiyoruz. Aynı şekilde firmanın oyunu PC'ye getirirken hangi kısımlarda zorlandığını oyuncular oldukça merak ediyorlar. Eğer oyunu satın almak yerine emulator ile oynamak isterseniz, daha iyi bir oynanış deneyimine erişeceğinizden emin olabilirsiniz. Yine de firma oyunu düzelteceğini söylüyorsa, en iyisi kendilerinin ne yapacağını beklemek.

Son olarak beklenen güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ayrıca güncellemenin oyunun nerelerini düzelteceğini de bilmiyoruz. Umarız Square Enix, oyuncuları memnun etmeyi başarır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC oyuncuları portlama sorunu yüzünden Square Enix'e hala kızgın
İlginizi Çekebilir