Peak'in olay yaratan reklamı ilk önce Audi tarafından yapılmış!

Merlinin Kazanı 19.02.2019 - 00:47
Türkiye'yi kasıp kavuran reklam Audi'den alıntı çıktı.

Peak'in bu akşam tüm kanallarda aynı anda yayınladığı reklam, Türkiye'yi kasıp kavurdu. Ancak, bu reklamın Audi'nin 2017'de kullandığı reklam ile fazlasıyla benzerlik göstermesi de gözlerden kaçmadı. Yayınlanan reklam tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmış olsa da aslında firmanın iş alımları hakkında. Twitter'da kısa zamanda TT olan reklam, aynı zamanda Audi reklamına olan benzerliği yüzünden de tepki aldı. Yayınlanan bu reklamı gördükten sonra hacklendiğini zanneden vatandaşların da mevcut olduğunu belirtelim.

Peak'in olay yaratan reklamını ilk Audi yapmış!

Audi'nin 2017 yılında yayınladığı Safety Code isimli reklam, direksiyon başında telefon kullanmamayı öne çıkarmakta. Peak'in yeni yayınladığı reklamda ise firmanın yeni iş alımlarının başladığını gösteren ve şirketi az da olsa özetleyen bir reklam. "Uyan. Birlikte dünyayı değiştireceğiz. Ama önce tanışmalıyız. Şaka zannediyorsan kanalı değiştir, ciddiyetimizi anla." cümlesi ile başlayan reklamda kullanılan müziklerin de birebir aynı olması, izleyicilerin tepkisini almış durumda. Peak, konu hakkında henüz bir açıklama yapmış değil.

Aşağıdan Peak'in yeni yanınlanan reklamını ve Audi'nin 2017 yılında yayınladığı reklamı izleyebilirsiniz.

Peak reklamı:

Audi reklamı:

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2019 12:30
Bildiğin beni arıyorlar. Ama ben dünyayı sevmiyorum, onunla hiçbir şey paylaşmam. Dahi beynim benimle beraber mezara girecek. Bak art arda 3B olmuş. 3B yazıyorum. İşte yetenek!
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2019 18:29
Yapma kardeş senin dahi beynine ihtiyacımız var sen olmazsan türkiyeyi kabus bekler. Bizi affet tüm hata bizim biz ettik sen etme. Biz dünya senin değerini anlayamadık:((
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2019 17:27
Ne diyorsun deli
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peak'in olay yaratan reklamı ilk önce Audi tarafından yapılmış!
İlginizi Çekebilir