Pedro Pascal, La Casa De Papel'in 3.sezonuna mı katıldı?

Ersin Kılıç 18.05.2019 - 00:46
Yeni video kafaları karıştırdı

La Casa De Papel dizisi tüm dünya ile birlikte özellikle ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş ve Netflix hemen akabinde 3.sezonun duyurusunu gerçekleştirmişti. Daha önce teaser ve fragmanı yayınlanan 2.sezon için geçtiğimiz dakikalarda yeni bir video yayınlandı. Bu video sürpriz oyuncuları ile kafaları biraz karıştırdı diyebiliriz.

La Casa De Papel'in yeni videosu kafaları karıştırdı

Netflix'in sosyal medya hesaplarında yayınlanan bu kısa videoya baktığımızda oldukça önemli, daha doğrusu hiç de beklemediğimiz isimleri gördük. Dizinin bu videosunda daha önce Game of Thrones, Narcos ve Kingsman: Altın Çember gibi yapımlarda yer alan Pedro Pascal, Netflix'in bir başka önemli dizisi olan Stranger Things'te rol alan ve son olarak Hellboy olarak karşımıza çıkan David Harbour ve Dark dizisinde yer alan Karoline Eichhorn'u görüyoruz.

Yayınlanan bu videodaki sahnelere baktığımızda ise bazı gariplikler dikkatimizi çekiyor. Her ne kadar bu 3 isim de aranıyor posterlerine bir şekilde bakıyor olsa da her 3 karakterin de kendi şovlarındaki halleri gözüküyor. Hatta ilgili sahnelerde diğer oyuncuların yer aldıkları dizi isimleri de yazıyor. Kısacası bu tanıtım videosu Netflix'in diğer yapımları ile karıştırdığı, daha doğrusu harmanladığı bir tanıtım videosu gibi gözükmekte. İşin garip olan tarafı ise birçok haber sitesinin bu oyuncuları diziye katılmış gibi göstermiş olması. 

İlgili videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Siz bu karmaşa hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2019 19:34
Yav sanki diğer şovlardaki polis ve detektifler la casa del papel ekibini arıyormuş gibi aranjman yapmışlar. Diziye gireceğini nereden çıkardınız? İlginç.

---------------------------

Merhaba,

Haber detayını okumadınız sanırım. Biz de bu olaydan bahsediyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2019 17:21
javier reis bee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2019 04:25
3. sezon mu 2. sezon mu? Karar verin.
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2019 12:43
normalde 2.sezon ama netflix diziyi yayınlarken ilk sezonu ikiye bölüp yayınladı. Yani Netflix e göre 3. sezon
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pedro Pascal, La Casa De Papel'in 3.sezonuna mı katıldı?
İlginizi Çekebilir