Pedro Pascal Merge Mansion'da başrolde

Basın Bülteni 12.03.2023 - 14:36
Metacore, Merge Mansion'ın güncellemesini kutlamak için Pedro Pascal ile Los Angeles'ta Paramour Malikanesinde VIP etkinlik düzenleyecek.

Mobil oyun Merge Mansion'ın geliştiricisi Metacore The Last of Us ve The Mandalorian yıldızı Pedro Pascal'ın oynadığı ve Martin Werner tarafından yönetilen bir kısa film yayınladı. Yeni kısa film, hayranlara Merge Mansion'ın 28 Mart'taki kilometre taşı güncelleme setinde nelerin gelebileceğine dair kısa bir bakış sunarak popüler mobil oyunun gizemli doğasını sürdürüyor.

Pedro Pascal Merge Mansion'da başrolde

Pedro Pascal, Hayranlara Kısa Bir Bakış Sağlayan Yeni Merge Mansion Kısa Filminde Başrolde

Üç benzersiz versiyona bölünen kısa film, hayranlara Boulton ailesinin sırlarını araştırırken Pascal tarafından canlandırılan Dedektif Tim Rockford'un soruşturmasına katılma şansı veriyor. Kısa film boyunca Rockford, büyükanneyi sorguya çeker, komşularla röportaj yapar ve büyükannenin ne sakladığını ortaya çıkarmak için ipuçları ararken ünlü Boulton ailesinin malikanesine girer.

Pedro Pascal, "Merge Mansion, eğlenceli ve öngörülemez video kampanyalarıyla dünyanın dört bir yanındaki hayranları büyüleyen, gizem ve sırlarla dolu aile draması merkezli büyüleyici bir hikaye yarattı" dedi. “Merge Mansion için bu kısa filmi yapmak gerçekten eşsiz bir deneyimdi ve onun vizyonunu gerçekleştirmek ve Merge Mansion irfanını hayata geçirmek için Martin'le birlikte çalışırken çok eğlendim. >İlk günden itibaren, Metacore'daki grubun karakterlerine ve bu oyuna ne kadar sevgi ve tutku beslediği açıktı ve onların bir sonraki büyük anlarının bir parçası olduğum için mutluyum."

Merge Mansion hayranları yeni kısa filmin ilk versiyonunu aşağıdan izleyebilirler:

“Bu kampanya benim için bir rüya projesi oldu. Merge Mansion oyununu sahte bir kısa belgesele çevirme fırsatı elde etmek, ekibe ve bana tüm film kaslarımızı esnetme fırsatı verdi," dedi yönetmen Martin Werner. "Pedro Pascal gibi birinci sınıf bir aktörün etrafında her şeyi yapılandırabilmek, konsepti daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve Pedro burada kurgusal bir karakteri oynuyor olsa da, önceki çalışmasının mirası, Merge Mansion evreni ele alışımızla mükemmel bir şekilde birleşmiş gibi hissettirdi. . Bir araya getirebildiğimiz şeyle gerçekten gurur duyuyorum, baştan sona en üst düzeyde performans gösteren tüm ekibin tam bir hassasiyet ve ekip çalışması gerektiriyordu.”

Pedro Pascal Merge Mansion'da başrolde

28 Mart için planlanan merakla beklenen güncellemenin lansmanını kutlamak için Metacore, kısmen canlı aksiyon tiyatrosu, kısmen kaçış odası ve kısmen irfan müzesi olan sürükleyici bir deneyim için ünlü Paramour Malikanesini Boulton aile malikanesine dönüştürecek. Metacore ekibine Pedro Pascal ve diğer özel konuklar bu önemli olay için katılırken katılacak.

Merge Mansion resmi web sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 07:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2023 11:29
Filmmi bu ne zaman vizyona giricek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2023 19:32
Adam aynı anda iki büyük dizide oynarken kısa dizi çekiminde oynayacak zamanı nasıl buluyor? Hiç mi kafan bulanmıyor Pedro?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2023 12:47
Yeni Tom Holland. Yakında Spidermanide oynar ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2023 09:38
Amerikada oyuncu kıtlığı var galiba :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2023 04:21
Yine mi bu adam ? Başka oyuncu kalmadı galiba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pedro Pascal Merge Mansion'da başrolde
İlginizi Çekebilir