Perde Céiron Savaşları için açılıyor!

Merlinin Kazanı 3.02.2011 - 11:31
İlk video gösterimde
27 Aralık 2010 tarihinden beri kapalı beta sürümü ile yayında olan oyunumuz Céiron Savaşları’nın açık beta sürümüne geçiriyoruz.

15 Şubat 2011 tarihinde perde Céiron Savaşları için açılıyor! Tüm oyun severleri 15 Şubat Salı günü oyunumuzun açık beta sürümüne bekliyoruz.

Ve büyük sürpriz!  Céiron Savaşları’nın ilk tanıtım filmini beğeninize sunuyoruz.  Céiron Savaşları çıkış tanıtım filmi yayında.



Bildiğiniz gibi 2010 yazından beri oyunumuza ön kayıt yaptıran oyunculara bonuslu komutan karakteri yaratma hakkı tanıyoruz. Ön kayıtların ne zaman kapatılacağını yakında bildireceğiz.  Eğer bonuslu komutan karakteri yaratmak istiyorsanız acele edin ve kayıtlar kapanmadan başvurunuzu tamamlayın!

Ayrıca Céiron Savaşları’nın ilk resmi ekran görüntüleri web sitemizin galeri bölümünden yayınlanmıştır.

Not:  Daha fazla ekran görüntüsünü 3 Şubat tarihinden itibaren paylaşmaya başlayacağız.  Ayrıca 2 Şubat itibariyle oyunumuzun kapalı beta başvurularını da sonlandırdığımızı duyururuz. Bugüne kadar başvuru yapan oyuncular içerisinde uygun görülenlere,  kapalı beta sona erene kadar erişim izni verilmeye devam edilecektir.

— Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Perde Céiron Savaşları için açılıyor!
İlginizi Çekebilir