Persona 3, 4 ve Persona 5 Royal Nintendo Switch platformuna geliyor

Ersin Kılıç 28.06.2022 - 16:28
Geçtiğimiz dakikalarda sona eren Nintendo Direct sunumunda Persona 3, Persona 4 ve Persona 5 Royal Nintendo Switch konsolu için duyuruldu.

Persona 5 Royal Nintendo Switch için geliyor. Nintendo hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde 3.parti oyunlara odaklanan bir Nintendo Direct Mini sunumunda imza atılacağını açıklamıştı. İşte biraz önce sona eren bu sunumun sonunda büyük bir sürprize imza atıldı ve Persona 3, Persona 4 ve Persona 5 Royal Nintendo Switch konsolu için duyuruldu.

Persona 5 Royal Nintendo Switch için duyuruldu

Persona 5 Royal duyurusu aslında bir süredir dedikodu olarak karşımıza çıkıyordu. Royal ile birlikte daha önce Switch'e geleceği açıklanan Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable sürümünün Switch duyurusu oldukça sürpriz oldu diyebiliriz. Her iki oyunun taşınabilir sürümleri daha önce PlayStation Vita için geriye uyumluluk servisi ile çıkmış olsa da yıllar sonra tekrar taşınabilir bir kosola çıkmaları oldukça sevindirici. Üstelik bu oyunlar ilk defa bir Nintendo konsoluna gelmiş olacaklar.

Persona 3, 4 ve Persona 5 Royal Nintendo Switch platformuna geliyor

Persona 5 Royal geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass için duyurulmuştu. Oyunun Nintendo Switch sürümü de Xbox sürümü gibi 21 Ekim'de çıkacak. Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable için bir çıkış tarihi ise verilmezken bu iki oyunun yakında çıkacağı bilgisi verildi.

2020 yılında çıkan Persona 5 Royal, Persona 5'in 2017 sürümüne ek olarak yeni içerikler ile karşımıza çıkmıştı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 3, 4 ve Persona 5 Royal Nintendo Switch platformuna geliyor
İlginizi Çekebilir