Persona 3: FES nihayet PS3'te!

Can Arabacı 14.02.2014 - 11:03
Avrupalı oyuncular için bekleyiş sona erdi...
Herhalde anlık bir kararla PSP aldığım için en memnun kaldığım an Persona 3 Portable'ı bitirdiğim andı. Emektar PSP'mle geçirdiğim süreç içerisinde çok fazla oyun gelip geçmişti konsolumdan, ama hiçbirinin bıraktığı etki P3P kadar büyük olmadı. Ama biraz burukluk vardı yine de içimde, zira Persona 3'ün devam paketi Persona 3: FES, PSP versiyonuna dahil değildi... Eh, evimde kendime ait bir PS2'm olmadığı için de mavi saçlı ana karakterimin hikâyesinin devamını asla öğrenemedim.

Zamanı biraz ileriye saralım: PS3 sahibiyim ve Persona serisinin bazı oyunlarının PS3'te çalışacak şekilde PlayStation Store'da yerini aldığını görüyorum. Hevesle FES'i aranıyorum, ancak sonuç yine hayalkırıklığı! Amerika hesapları için açık olan FES, Avrupa hesaplarına kapalı olduğu için yine hevesim kursağımda kalıyor. Ta ki bu sabaha kadar...

Persona 3: FES, nihayet Avrupa bazlı hesaplar için satışa açıldı! PS3'te de çalışacak şekilde düzenlenmiş olan bu Persona macerasını an itibariyle 23 TL'ye satın alabilmek mümkün. Eğer sizin de hikâyeniz P3P'yle yarım kaldıysa maceraya PS3'ten devam etmeniz şiddetle tavsiye edilir!

Persona 3: FES nihayet PS3'te!
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 3: FES nihayet PS3'te!
İlginizi Çekebilir