Persona 4 Golden PC yolcusu

Özgür Deveci 10.06.2020 - 11:46
Atlus tarafından geliştirilen ve PlayStation Vita için özel olarak yayınlanan rol yapma oyunu Persona 4 Golden PC'ye geliyor. İşte detaylar!

Atlus tarafından PlayStation Vita için özel olarak geliştirilen Persona 4 Golden, nihayet PC oyuncularıyla buluşuyor. Steam veri tabanında görüntülenen rol yapma oyununun çok yakında piyasaya çıkması bekleniyor.

İlk olarak 2012 yılında piyasaya çıkan Persona 4 Golden isimli RPG oyunu bugüne kadar PS Vita dışında herhangi bir platformda yayınlanmadı. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre oyunun kısa bir süre sonra Steam'de yayınlanacağı belirtiliyor.

Persona 4 Golden PC yolcusu

Persona 4 Golden PC yolcusu

Steam platformundaki tüm güncellemelerin yer aldığı SteamDB adlı bir web sitesinde oyun şu an listelenmiş durumda. Ayrıca oyunun Steam simgesi ve Denuvo DRM destek sayfası da ortaya çıktı. Her iki durumu da göz önüne alacak olursak bu haberin doğruluk payının yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada oyun dünyasının bilinen isimlerinden Wario64 resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla haberi doğruladı. Buna ek olarak geçmişte sızdırdığı doğru bilgiler ile tanınan bir Twitter kullanıcısı SabiWabii, Person 4 Golden oyununa ek olarak Persona 3'ünde PC'ye geleceğini iddia etti. Bu haber güvenilir kaynaklardan henüz doğrulanmasa da serinin hayranları tarafından oldukça ilgi çekti.

Persona 4 Golden PC yolcusu

Ayrıca CodeFusion Technology adlı bir web sitesinde de oyunun PC sürümünün Denuvo DRM korumasına sahip olacağı sızdırıldı. Bilmeyenler varsa Denuvo, video oyunlar için kullanılan bir kopya koruma sistemi. Oyun firmaları Denuvo'ya ne kadar güvenselerde, daha önce Denuvo kullanan birçok oyunun kırıldığını biliyoruz. Ek olarak bazı oyunlarda donmalara neden olduğu için geliştiriciler tarafından oyundan kaldırılmıştı.

Geliştirici firma tarafından bu sızıntılar ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Gematsu tarafından yapılan açıklamaya göre Persona 4 Golden'ın PC sürümü 13 Haziran 2020 tarihinde çıkış yapacak. Buna ek olarak resmi duyurunun da PC Gaming Show 2020 etkinliğinde yapılması ve oyunun duyurusu ile birlikte piyasaya çıkması bekleniyor.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu merakla bekliyor? Daha önce Persona 4 Golden'ı deneyim etmiş olanlar, oyunun PC sürümünden neler bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
BooGeMaN
BooGeMaN 10.06.2020 23:23
Vay Bee ps2 emuletorde eski pc ile 20 fps de oynayarak bitirmiştim eskiler. Direk alırım ben bu oyunu extra içeriklere var zaten eylenceli olur. 3. Oyununda cıkarırlarsa tadından yenmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 4 Golden PC yolcusu
İlginizi Çekebilir