Persona 5: "Caroline & Justine" fragmanı yayınlandı

Hürcan Köse 8.03.2017 - 09:52
Velvet Room'da bu kez ikizler tarafından karşılanıyoruz
Persona serisinin en ünlü mekanlarından birisi olan Velvet Room, her oyunda aynı amacı taşımasına rağmen değişir ve farklı bir tema ile karşımıza çıkar. Örneğin; Persona 3'te bir asansör, Persona 4'te bir limuzindi ve Persona 5'te de bu oda bir hapishane hücresi olacak. Her zamanki gibi Persona birleştirme işlemlerimizi burada yapacak ve oyunun büyük bir kısmını burada geçireceğiz.

Bu kez karşımızda tek bir asistan değil, iki tane var. Caroline ve Justince adlı bu ikizler ana karakterimize bir mahkum gibi davranacak ve çeşitli diyalog seçenekleri ile etkileşim içinde olmamızı sağlayacak. İkizler de oyunda bulunan diğer önemli karakterler gibi belli bir arkadaşlık tipini temsil edecek ve onlarla aranızı iyi tuttuğunuz sürece çeşitli Persona türlerinde bonus özellikler kazanacaksınız.

Caroline ve Justine için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Persona 5, Japonya'da çıktı ve çok iyi puanlar aldı. 4 Nisan'da bizlerle İngilizce dil desteği ile buluşacak. Oyun yalnızca PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformlarına özel olarak geliyor. İyi seyirler!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 5: "Caroline & Justine" fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir